ΙΝΤΕΡ

Ιντζάγκι: "Η Ίντερ μπορεί να γράψει ιστορία, έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία"

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι στη συνέντευξη Τύπου στο Champions League
Ο Σιμόνε Ιντζάγκι στη συνέντευξη Τύπου στο Champions League © 2023 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Ο Σιμόνε Ινττζάγκι οδήγησε την Ίντερ στον τελικό του Champions League και στη συνέντευξη Τύπου υποστήριξε ότι η ομάδα του παρότι θεωρείται αουτσάιντερ μπορεί να γράψει ιστορία απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι.

Η Ίντερ απέκλεισε Μπενφίκα, Πόρτο και Μίλαν και έφτασε στον τελικό του Champions League εκεί που σε λίγες ώρες θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι (10/06, 22:00, COSMOTE SPORT 1 HD, MEGA, LIVE από SPORT24).

Στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (9/6) ο Σιμόνε Ιντζάγκι τόνισε ότι είναι περήφανος για την πορεία της ομάδας του, υποστηρίζοντας πως μπορούν οι παίκτες του να γράψουν ιστορία.

"Ξέρουμε πώς θα είναι ο αγώνας αύριο. Η Σίτι είναι η πιο δυνατή ομάδα στον κόσμο, το απέδειξε σε όσα παιχνίδια έπαιξε. Είμαστε περήφανοι που φτάσαμε ως εδώ, θα κάνουμε τα πάντα να παίξουμε έναν αγώνα με απίστευτη συγκέντρωση. Θα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Ναι μπορούμε να γράψουμε ιστορία. Ξέρουμε ότι έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία. Ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε. Το "μαζί" είναι η λέξη που μας έφερε εδώ και μαζί θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το βήμα.

Όλη η Ίντερ θα πρέπει να είναι καλή αν χρειαστεί να περιορίσει τη Σίτι. Είναι σημαντικό για όλο το ιταλικό ποδόσφαιρο που τρεις ιταλικές ομάδες έφτασαν σε ευρωπαϊκούς τελικούς.

Λυπάμαι για τη Ρόμα και τη Φιορεντίνα, που έκαναν δύο εξαιρετικά παιχνίδια. Είμαστε εδώ τώρα, ανεξάρτητα από το πώς θα τελειώσει ο αγώνας, νομίζω ότι αυτή τη χρονιά επιτεύχθηκε ένας τεράστιος στόχος: πάει πολύς καιρός από τότε που καμία ιταλική ομάδα δεν έφτασε σε ευρωπαϊκό τελικό. Φέραμε τρεις και αυτός ήταν ένας υπέροχος στόχος για το ιταλικό ποδόσφαιρο".

Όσον αφορά για τη συμμετοχή του Μχιταριάν στον τελικό είπε: "Είναι η τελευταία προπόνηση. Χθες έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης. Θα πρέπει να αποφασίσω αν θα τον χρησιμοποιήσω από την αρχή ή στα μέσα του αγώνα".

TAGS ΙΝΤΕΡ ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE CHAMPIONS LEAGUE ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ