VIRAL

Ίντερ - Βερόνα: Παράνοια στο γκολ του Φρατέζι, ανέβηκε στα κάγκελα και του κατέβασαν το σορτσάκι οι συμπαίκτες του

Ο Νταβίντε Φρατέζι πανηγυρίζει έξαλλα γκολ του με την Ίντερ κόντρα στην Βερόνα | 6 Ιανουαρίου 2024
Ο Νταβίντε Φρατέζι πανηγυρίζει έξαλλα γκολ του με την Ίντερ κόντρα στην Βερόνα | 6 Ιανουαρίου 2024 @2024 /ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Ντάβιντε Φρατέζι έβαλε μπροστά στο σκορ την Ίντερ στο 93ο λεπτό του αγώνα με την Βερόνα και έδωσε το σύνθημα για ξέφρενους πανηγυρισμούς, με τους συμπαίκτες του να του κατεβάζουν το σορτς την ώρα που είχε σκαρφαλώσει στα κάγκελα.

Η Ίντερ βρέθηκε πολύ κοντά σε δεύτερη διαδοχική γκέλα στο πρωτάθλημα μετά από το 1-1 με την Τζένοα, όμως κόντρα στην Βερόνα βρήκε τον άνθρωπο που θα την έβγαζε από τη δύσκολη θέση.

Αυτός ήταν ο Ντάβιντε Φρατέζι που έγραψε το 2-1 στο τρίτο λεπτό του έξτρα χρόνου παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από ασταθή επέμβαση του Μοντιπό σε σουτ του Μπαρέλα, με τον μέσο των νερατζούρι να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και να ακολουθεί πανζουρλισμός στο "Μεάτσα".

Τόσο από τους παραληρούντες οπαδούς στις εξέδρες όσο και από τους συμπαίκτες του, αφού την ώρα που σκαρφάλωσε στα κάγκελα για να μοιραστεί τη χαρά του με τον κόσμο, του κατέβασαν το σορτς και φάνηκε το μαύρο εσώρουχό του, με τον Ιταλό διεθνή μέσο να μην επηρεάζεται και να συνεχίζει να πανηγυρίζει με το εσώρουχό του σε... κοινή θέα.

TAGS VIRAL SERIE A ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ