SERIE A

Ίντερ - Βερόνα 2-0: Έκανε το καθήκον της στην κούρσα του σκουντέτο

Ο Νικολό Μπαρέλα της Ίντερ πανηγυρίζει με τον Χοακίν Κορέα γκολ που σημείωσε κόντρα στη Βερόνα για τη Serie A 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Σάββατο 9 Απριλίου 2022
Ο Νικολό Μπαρέλα της Ίντερ πανηγυρίζει με τον Χοακίν Κορέα γκολ που σημείωσε κόντρα στη Βερόνα για τη Serie A 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Σάββατο 9 Απριλίου 2022 © 2022 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Η Ίντερ επικράτησε με 2-0 της Βερόνα στο Μιλάνο και παραμένει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή της Serie A.

Με φόρα από τη νίκη στο Derby d' Italia της προηγούμενης εβδομάδας, η Ίντερ επιβλήθηκε με 2-0 της Βερόνα στο "Τζιουζέπε Μεάτσα" για την 32η αγωνιστική της Serie A, παραμένοντας πολύ δυνατά στην κούρσα του σκουντέτο.

Οι "νερατζούρι" ήταν ανώτεροι στον αγωνιστικό χώρο, πολύ πιο επιθετικοί, έχασαν ευκαιρίες και στο πρώτο ημίωρο βρήκαν και δύο γκολ. Πρώτα ο Νικολό Μπαρέλα σε μια αντεπίθεση και στη συνέχεια ο Έντιν Τζέκο έπειτα από κόρνερ εκμεταλλεύτηκαν τις ασίστ του Ίβαν Πέρισιτς και έθεσαν τα θεμέλια της νίκης.

Στο 2ο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, αλλά χωρίς η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι να κινδυνέψει έστω και στο ελάχιστο. Μία καλή στιγμή σε μια κόντρα ανάγκασε τον Λορέντζο Μοντιπό να κάνει μια εξαιρετική επέμβαση και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τέλους. Ο Ίγκορ Τούντορ κράτησε στον πάγκο τον Πάνο Ρέτσο.

Τα αποτελέσματα της 32ης αγωνιστικής

Τα highlights

Έμπολι - Σπέτσια 0-0

Η βαθμολογία της Serie A

Το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ