CHAMPIONS LEAGUE

Ίντερ - Τσέλσι 2-1

Ίντερ - Τσέλσι 2-1
μιλίτο

Χάρη σε Μιλίτο & Καμπιάσο η Ίντερ κέρδισε (2-1) την Τσέλσι που ελπίζει λόγω Καλού (videos)

Οι "νερατζούρι" έχουν το προβάδισμα πρόκρισης στους "8" εν όψει του επαναληπτικού στο Λονδίνο, αλλά το γκολ του Σαλομόν Καλού δίνει πολλές ελπίδες στους Άγγλους.
Ίντερ - Τσέλσι 2-1

Σκόρερς: 3' Ντιέγκο Μιλίτο, 55' Καμπιάσο / 51' Σαλομόν Καλού
Γήπεδο: "Τζουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο
Διαιτητής: Μανουέλ Μεχούτο Γκονθάλεθ (Ισπανία)

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση, καθώς ο Ντιέγκο Μιλίτο άνοιξε το σκορ μόλις στο 3'.

Ο Σαμουέλ Ετο'ο τροφοδότησε τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ, όμως η μπάλα έφτασε στον Μιλίτο, ο οποίος μέσα στην περιοχή από αριστερά απέφυγε εξαιρετικά τον Τζον Τέρι και με πλασέ στην κλειστή γωνία του Πετρ Τσεχ έκανε το 1-0.

Από εκεί και πέρα τις ευκαιρίες στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου της είχε η Τσέλσι, με κορυφαία την δυνατή εκτέλεση φάουλ του Ντρογκμπά, στην οποία η μπάλα "τράνταξε" το οριζόντιο δοκάρι του Ζούλιο Σέζαρ.

Ο Ιβοριανός έπιασε και ένα εντυπωσιακό γυριστό στην κίνηση, αλλά η μπάλα πέρασε αρκετά άουτ, ενώ ο πορτιέρο της Ίντερ μπλόκαρε σουτ του Μπάλακ.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι μάλιστα αδικήθηκε πριν την ανάπαυλα, καθώς ο Τιάγκο Μότα καθαρά ανέτρεψε τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς τραβώντας τον μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε το πέναλτι.

Ο Ιβάνοβιτς πήρε την... εκδίκησή του στο 51', όταν από δεξιά έκανε εξαιρετική προσπάθεια, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και "έστρωσε" στον Σαλομόν Καλού, με τον τελευταίο να πλασάρει ιδανικά έξω από περιοχή και να ισοφαρίζει σε 1-1.

Τέσσερα μόλις λεπτά έμεινε χωρίς το προβάδισμα η Ίντερ, καθώς το ξαναπήρε στο 55' με τον Εστεμπάν Καμπιάσο.

Ο Σνάιντερ έκανε την σέντρα από αριστερά και ο Λάμπαρντ έδιωξε με την μπάλα να φτάνει στον Καμπιάσο, ο οποίος έκανε σουτ στην κίνηση. Κόντραρε όμως στον Ιβάνοβιτς και επέστρεψε στον Αργεντινό μέσο που έκανε και δεύτερο σουτ στην κίνηση με το αριστερό στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Τσεχ.

Στον 61' ο Τσέχος τερματοφύλακας τραυματίστηκε και αντικατάθηκε από τον Ιλάριο, ενώ στο 65' από την προσπάθεια του Ανελκά ο Λάμπαρντ πλάσαρε από κοντά και ο Ζούλιο Σέζαρ απέκρουσε.

Από εκεί περά ξεχώρισε στο 71' η εκπληκτική "ποδιά" που έκανε ο Μπαλοτέλι στον Λάμπαρντ με "τακουνάκι", ενώ μετά την σέντρα του το σουτ του Καμπιάσο κόντραρε σε αμυντικό και μπλόκαρε ο Ιλάριο.

ΙΝΤΕΡ: Ζούλιο Σέζαρ, Μάικον, Σάμουελ, Λούσιο, Ζανέτι, Καμπιάσο, Τιάγκο Μότα (57' Μπαλοτέλι), Στάνκοβιτς (84' Μουντάρι), Σνάιντερ, Ντιέγκο Μιλίτο, Ετο'ο (68' Πάντεβ).
ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ (61' Ιλάριο), Ιβάνοβιτς, Ρικάρντο Καρβάλιο, Τέρι, Μαλουντά, Όμπι Μίκελ, Μπάλακ, Λάμπαρντ, Ανελκά, Σαλομόν Καλού (78' Στάριντζ), Ντρογκμπά.

Ίντερ - Τσέλσι 2-1 (highlights)

































TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ