ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Τραυματίστηκε με την Κροατία ο Μπρόζοβιτς, κίνδυνος να μείνει έναν μήνα εκτός δράσης

Ίντερ: Τραυματίστηκε με την Κροατία ο Μπρόζοβιτς, κίνδυνος να μείνει έναν μήνα εκτός δράσης
@2022 DARKO BANDIC/AP IMAGES

Ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς λαβώθηκε στο ματς της Κροατίας με την Αυστρία για το Nations League και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Ιταλία κινδυνεύει να μείνει μέχρι και ένα μήνα εκτός δράσης.

Η Κροατία επιβλήθηκε 3-1 εκτός έδρας της Κροατίας το βράδυ της Κυριακής (26/09) και πανηγύρισε την πρόκριση στο Final-4 του Nations League, όμως ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς δεν το χάρηκε όσο θα ήθελε.

Αιτία ο τραυματισμός που υπέστη στα πρώτα λεπτά του ματς (αποχώρησε στο 18'), με τον έμπειρο μέσο να υποβάλλεται σε εξετάσεις και την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κροατίας να κάνει γνωστό πως υποφέρει από έναν μερικό μυϊκό τραυματισμό που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για μερικές εβδομάδες.

Σύμφωνα με τις αναφορές των ιταλικών ΜΜΕ, μετά την επιστροφή του στο Μιλάνο θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις ώστε να κάνει ακριβή διάγνωση του προβλήματος το ιατρικό επιτελείο της Ίντερ, με μία πρώτη εκτίμηση πάντως να κάνει λόγο για αναγκαστική αποχή του από τα γήπεδα μέχρι και έναν μήνα.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, ο Μπρόζοβιτς δεν θα λείψει μόνο από ματς πρωταθλήματος αλλά και από τις δύο κόντρες με την Μπαρτσελόνα στο Champions League, όπου οι νερατζούρι θα κληθούν να "παίξουν τα ρέστα τους" για την είσοδο στη νοκ-άουτ φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ