ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Sold-out στο Μεάτσα για τον τελικό, 43.000 οπαδοί θα δουν το ματς με την Σίτι από γιγαντοοθόνη

Ίντερ: Sold-out στο Μεάτσα για τον τελικό, 43.000 οπαδοί θα δουν το ματς με την Σίτι από γιγαντοοθόνη
@2023 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Οι οπαδοί της Ίντερ θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον τελικό του Champions League απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι και από τις εξέδρες του "Μεάτσα", χάρη σε μία γιγαντοοθόνη που θα στηθεί μπροστά από την κεντρική κερκίδα.

Ο τελικός του Champions League στον οποίο θα πάρει μέρος η Ίντερ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι θα επιτρέψει σε 20.000 οπαδούς της να την ακολουθήσουν στην Κωνσταντινούπολη και να ζήσουν από κοντά την προσπάθεια των παικτών του Σιμόνε Ιντζάγκι για να πάρουν το τέταρτο τρόπαιο στην ιστορία του συλλόγου, ενώ ασυγκρίτως περισσότεροι θα αγωνιούν για αυτό το ματς στην Ιταλία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε σχέση πάντως με την πλειονότητα των φίλων των νερατζούρι που θα απολαύσουν το συγκεκριμένο ματς από το σπίτι τους, θα υπάρχουν και 43.000 τυχεροί που θα ζήσουν μία συναρπαστική εμπειρία, να βρεθούν στις εξέδρες του "Μεάτσα" και να δουν από εκεί τον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας.

Αυτό θα γίνει χάρη σε συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ του Δήμου του Μιλάνου και της διοίκησης των νερατζούρι, με την Ίντερ να τοποθετεί γιγαντοοθόνη απέναντι από την κεντρική εξέδρα, που θα καλύπτει 400 τετραγωνικά μέτρα, με 43.000 οπαδούς των Μιλανέζων να έχουν ήδη προμηθευτεί τα εισιτήριά τους.

Η διάθεση άρχισε το πρωί της Τρίτης (06/06) και σύμφωνα με ρεπορτάζ των ιταλικών μίντια εξαντλήθηκαν μέσα σε επτά ώρες από τη στιγμή που βγήκαν σε κυκλοφορία, με την Ίντερ από την πλευρά της να διευκρινίζει πως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα θα πρέπει οι θεατές να αποχωρήσουν από το στάδιο, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του τελικού.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ CHAMPIONS LEAGUE ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ