ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ο Ζανγκ ανακοίνωσε την επιστροφή του Λουκάκου στους νερατζούρι

Ο Ρομελού Λουκάκου πανηγυρίζει μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο Ίντερ - Λάτσιο
Ο Ρομελού Λουκάκου πανηγυρίζει μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο Ίντερ - Λάτσιο © 2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Επίσημα παίκτης της Ίντερ είναι ο Ρομελού Λουκάκου με τον Στίβεν Ζανγκ να ανακοινώνει την επιστροφή του Βέλγου στράικερ στους νερατζούρι.

Ο Λουκάκου επέστρεψε και επίσημα στην Ίντερ. Οι νερατζούρι δημοσίευσαν VIDEO στα social media, με τον πρόεδρο Στίβεν Ζανγκ να παρουσιάζεται στην κορυφή των γραφείων της ομάδας μαζί με τον Βέλγο στράικερ.

"Κοιτάξτε ποιον έχω εδώ" ανέφερε ο Ζανγκ, με τον Λουκάκου να απαντάει: "Είμαι πίσω παιδιά, είμαι χαρούμενος". Η συζήτηση συνέχισε με τον πρόεδρο της Ίντερ να ρωτάει: "Θα σκοράρεις πολλά γκολ;" και ο Βέλγος επιθετικός αποκρίθηκε: "Γι' αυτό είμαι εδώ. Κρατάω την υπόσχεσή μου".

Ο Λουκάκου επιστρέφει λοιπόν στο Τζουζέπε Μεάτσα με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι. Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι του 2021 ο Βέλγος επιθετικός πίκρανε τους οπαδούς της Ίντερ όταν και πίεσε τη διοίκηση των Μιλανέζων να δεχτεί την εξωπραγματική πρόταση της των μπλε και να τον παραχωρήσει.

Η Τσέλσι δαπάνησε 113 εκατομμύρια για να τον κάνει δικό της, χρήματα τα οποία δεν δικαιολογήθηκαν στις 44 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις με 15 γκολ και δύο ασίστ.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ