ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ο Λουκάκου ταξίδεψε στο Βέλγιο με στόχο να είναι έτοιμος στο Μουντιάλ του Κατάρ

Ίντερ: Ο Λουκάκου ταξίδεψε στο Βέλγιο με στόχο να είναι έτοιμος στο Μουντιάλ του Κατάρ
@2022 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Ρομέλου Λουκάκου ταξίδεψε από την Ιταλία στο Βέλγιο για να δεχτεί ιατρικές συμβουλές από το επιτελείο της εθνικής ομάδας της χώρας του, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως στόχος του είναι να επιστρέψει στα γήπεδα στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Η Ίντερ έκανε μεγάλη κίνηση το περασμένο καλοκαίρι παίρνοντας πίσω από την Τσέλσι τον Ρομέλου Λουκάκου όμως δεν της έχει βγει στο χορτάρι μέχρι στιγμής, με τον Βέλγο επιθετικό να είναι λαβωμένος και να μην έχει βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι.

Είναι χαρακτηριστικό πως από τις 28 Αυγούστου ως τις 26 Οκτωβρίου έπαιξε μόλις λίγα λεπτά, απέναντι στην Βικτόρια Πλζεν στο Champions League (σκόραρε) και κόντρα στην Σαμπντόρια στο πρωτάθλημα, με τον "Big Rom" να μετράει μεν αντίστροφα για την επιστροφή του όχι όμως για λογαριασμό των νερατζούρι αλλά για την εθνική Βελγίου.

Όπως αποκάλυψαν τα ιταλικά μίντια την Τετάρτη (2/11), ο 29χρονος φορ, ο οποίος δεν πήρε μέρος στο ματς της Ίντερ κόντρα στην Μπάγερν στο Champions League και θα λείψει και από το επικείμενο ντέρμπι με την Γιουβέντους, ταξίδεψε στο Βέλγιο όπου θα δεχτεί συμβουλές από το ιατρικό επιτελείο της εθνικής ομάδας της χώρας.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, ο Λουκάκου δεν θα προλάβει ούτε το τελευταίο ματς πρωταθλήματος πριν από τη διακοπή, με αντίπαλο την Αταλάντα (13/11), και θα είναι στη διάθεση των Μιλανέζων μόνο μέσα στο 2023, με τον στόχο να είναι να είναι απόλυτα υγιής για να βοηθήσει τους "κόκκινους διαβόλους" στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Σημειώνεται ότι η πρεμιέρα του Βελγίου στα γήπεδα του Κατάρ είναι προγραμματισμένη για τις 23 Νοεμβρίου απέναντι στην Καναδά, ενώ τα άλλα δύο παιχνίδια του στη φάση των ομίλων είναι απέναντι σε Μαρόκο (27/11) και Κροατία (1/12).

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ