ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ο Ιντζάγκι απάντησε στην ατάκα του Αλέγκρι για "κλέφτες και αστυνόμους" στη μάχη της κορυφής

Ίντερ: Ο Ιντζάγκι απάντησε στην ατάκα του Αλέγκρι για "κλέφτες και αστυνόμους" στη μάχη της κορυφής
@2023 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Μάσιμο Αλέγκρι επέλεξε μία ιδιαίτερη φράση για να παρομομοιάσει το κυνηγητό της Ίντερ με την Γιουβέντους στην κορυφή της Serie A και ο Σιμόνε Ιντζάγκι θέλησε να απαντήσει με στιλ, πριν από τον ημιτελικό του ιταλικού Super Cup με την Λάτσιο.

Η Ίντερ εμφανίζεται ως το φαβορί για την κατάκτηση του σκουντέτο, που θα είναι το 20ο στην ιστορία της και θα της επιτρέψει να ράψει το δεύτερο αστέρι στη φανέλα της, όμως η πολυνίκης του θεσμού Γιουβέντους δεν είναι διατεθειμένη να την αφήσει.

Η ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι αποδεικνύεται άκρως αποτελεσματική τη φετινή σεζόν στην Serie A και βάζει τη μία νίκη μετά την άλλη στο σακούλι της, με την τελευταία της επιτυχία μάλιστα, το εντός έδρας 3-0 επί της Σασουόλο (με δύο υπέροχα γκολ του Βλάχοβιτς με προσπάθειες εκτός περιοχής) να την διατηρούν στο -2 από τους Μιλανέζους.

"Αυτή τη στιγμή έχουμε διαφορά 16 πόντων από την 5η θέση. Δεν σκεφτόμαστε αυτή τη στιγμή το Derby d'Italia αλλά την Λέτσε, σκεφτόμαστε κάθε ματς ξεχωριστά.

Η μάχη με την Ίντερ είναι σαν να παίζουμε τους κλέφτες με τους αστυνόμους, με τους κλέφτες να ξεφεύγουν και τους αστυνομικούς να τους κυνηγούν", είχε πει μετά από το ματς στο Τορίνο ο Αλέγκρι, με αρκετούς να θεωρούν πως χρησιμοποίησε επίτηδες τη συγκεκριμένη αναφορά θέλοντας να ρίξει καρφιά για την Ίντερ αλλά τον Σιμόνε Ιντζάγκι να ρίχνει τους τόνους.

Αυτό το έκανε όταν κλήθηκε να σχολιάσει τον συνάδελφό του, στο περιθώριο του ημιτελικού Super Cup με την Λάτσιο, με τον προπονητή των Κυπελλούχων Ιταλίας να κάνει... ντρίμπλα και να κρατάει στο κόλπο του σκουντέτο και την Μίλαν.

"Άκουσα και διάβασα το τι ειπώθηκε, θεωρώ όμως ότι στον κόσμο του ποδοσφαίρου χρησιμοποιείται μία τέτοια διάλεκτος. Βρίσκομαι σε αυτό το χώρο εδώ και πολλά χρόνια, το γνωρίζω.

Σίγουρα το δίδυμο της Ίντερ με την Γιουβέντους είναι ωραίο σε αυτό το πρωτάθλημα, όμως δεν θα ξεχνούσα την Μίλαν, που είναι σε απόσταση μόλις λίγων βαθμών από την κορυφή και έχει ένα έξοχο ρόστερ", είπε χαρακτηριστικά.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ