ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Αλέγκρι για Μουρίνιο: "Λυπάμαι για την απόλυσή του, ήταν εκπληκτικός στην παρουσία του στην Ρόμα"

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον αγώνα της Γιουβέντους με τη Σεβίλλη
Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον αγώνα της Γιουβέντους με τη Σεβίλλη © 2023 JOSE BRETON / AP IMAGES

Η απομάκρυνση του Ζοζέ Μουρίνιο από τον πάγκο της Ρόμα προκάλεσε αίσθηση στον κόσμο του ιταλικού ποδοσφαίρου, με τον προπονητή της Γιουβέντους Μάσιμο Αλέγκρι να τονίζει πως ο Πορτογάλος είχε εξαιρετική παρουσία στους τζαλορόσι.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την τρίτη σεζόν του στην Ρόμα παρά το γεγονός πως πανηγύρισε μαζί της την κατάκτηση του Conference League στην παρθενική σεζόν του στο "Ολίμπικο" και ήταν φιναλίστ στον τελικό του Europa League την περασμένη σεζόν.

Ο λόγος τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας το τελευταίο διάστημα και οι κακές σχέσεις του με τους διοικούντες τον σύλλογο, με τους τζαλορόσι να παίρνουν την απόφαση για την απόλυσή του την Τρίτη και να ανακοινώνουν τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι στη θέση του.

"Είμαι στενοχωρημένος με την απόλυσή του, το ιταλικό ποδόσφαιρο χάνει έναν σημαντικό προπονητή", τόνισε ο Μάσιμο Αλέγκρι στο περιθώριο του εντος έδρας αγώνα της Γιουβέντους με την Σασουόλο (3-0), και πρόσθεσε:

"Τόσο όσον αφορά στην καριέρα του συνολικά όσο και όσον αφορά στην παρουσία του στην Ρόμα ήταν εκπληκτικός, απ'έξω όλα φαίνοντα εύκολα... Μιλούν τα αποτελέσματα για εκείνον.

Λυπάμαι επίσης λόγω της σχέσης που έχουμε, του εύχομαι καλή επιτυχία για τη συνέχεια αλλά και στο Ντανιέλε Ντε Ρόσι, που είναι στην εκκίνηση της νέας καριέρας του".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΑ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ