ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ

Ίντερ Μαϊάμι: Εξαγριωμένοι οι οπαδοί της για την αύξηση των τιμών των διαρκείας μετά τη μεταγραφή του Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι
Ο Λιονέλ Μέσι 2023 AP PHOTO/MICHAEL LAUGHLIN

Οι οπαδοί της Ίντερ Μαϊάμι είναι εξαγριωμένοι με τη διοίκηση της ομάδας λόγω της αύξησης των τιμών των εισιτηρίων διαρκείας μετά τη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι.

Εξαγριωμένοι οι οπαδοί της Ίντερ Μαϊάμι με την διοίκηση του συλλόγου εξαιτίας της αύξησης των εισιτηρίων διαρκείας μετά τη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην ομάδα.

Το φθηνότερο εισιτήριο διαρκείας στην ομάδα για το 2023 είχε τιμή 457 ευρώ, αλλά τώρα έχει σχεδόν διπλασιαστεί από την τιμή στα 833 ευρώ.

Οι οπαδοί σαφώς περίμεναν να πληρώσουν περισσότερα χρήματα λόγω των αφίξεων των Λιονέλ Μέσι, Τζόρντι Άλμπα και Σέρχιο Μπουσκέτς αλλά δεν ήταν έτοιμοι για αυτή την κατακόρυφη αύξηση. Άρχισαν λοιπόν μαζικά να εκτονώνουν την οργή τους προς τον σύλλογο.

"Ακόμα δεν έχουμε πραγματικό γήπεδο και η βελτίωση στην ποιότητα παιχνιδιού δεν αντανακλά την αύξηση των τιμών κατά 82%" , δηλώνει ένας οπαδός.

Τη στιγμή που το ακριβότερο εισιτήριο διαρκείας στην Premier League είναι αυτό της Τότεναμ με τιμή 2357 ευρώ η Ίντερ Μαϊάμι κοστολογεί το ακριβότερο διαρκείας στα 42.000 ευρώ.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ MLS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ