ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ

Ίντερ Μαϊάμι: Ακυρώθηκε η περιοδεία της στην Κίνα λόγω "απρόβλεπτων περιστάσεων"

Ο Μέσι πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στη Φιλαντέλφεια για το League Cup
Ο Μέσι πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στη Φιλαντέλφεια για το League Cup AP FOTO/CHRIS SZAGOLA

Η Ίντερ Μαϊάμι ανακοίνωσε την ακύρωση της προγραμματισμένης περιοδείας της για τις αρχές Νοεμβρίου στην Κίνα, με τις "απρόβλεπτες καταστάσεις" να τίθενται εμπόδιο στο όνειρο του κινεζικού κοινού να δουν τον 8 φορές κάτοχο της Χρυσής Μπάλας, Λιονέλ Μέσι.

Στα μέσα Οκτωβρίου η Ίντερ Μαϊάμι είχε ανακοινώσει την πρώτη της διεθνή περιοδεία, με τον σύλλογο του MLS να ταξιδεύει για να δώσει δύο φιλικά στην Κίνα, με την Qingdao Hainiu στις 5 Νοεμβρίου και στη συνέχεια με μια άλλη ομάδα της κινεζικής Super League, την Chengdu Rongcheng, στην Chengdu στις 8 Νοεμβρίου.

Ο Λιονέλ Μέσι αποτέλεσε ουσιαστικά την ατραξιόν της ομάδας, αφού εκτός από κεντρικό πρόσωπο στην καμπάνια προώθησης του ταξιδιού της ομάδας, ήταν και ο ποδοσφαιριστής γύρω από τον οποίο θα στρέφονταν όλα τα βλέμματα της δημοσιότητας, ιδίως μετά την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας για όγδοη φορά στην καριέρα του.

Ωστόσο, το κινεζικό κοινό θα μείνει δυσαρεστημένο και θα πρέπει να περιμένει να δει τον Αργεντινό σταρ σε κάποια μελλοντική παρουσία του στα γήπεδα της χώρας, καθώς η Ίντερ Μαϊάμι ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (01/11) την ακύρωση της περιοδείας εξαιτίας "απρόβλεπτων περιστάσεων".

"Ο διοργανωτής της περιοδείας, NSN, ενημέρωσε την Ίντερ Μαϊάμι για την ακύρωση της περιοδείας της στην Κίνα λόγω απρόβλεπτων περιστάσεων στην Κίνα. Η φιλοδοξία της Ίντερ Μαϊάμι παραμένει να επεκτείνει την παγκόσμια εμβέλειά της παίζοντας μπροστά σε απίστευτους φιλάθλους από όλο τον κόσμο. Ο σύλλογος θα συνεχίσει να διερευνά μελλοντικές ευκαιρίες με την NSN για την επίτευξη αυτού του στόχου", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του αμερικανικού συλλόγου.

Από την πλευρά της, η NSN εξέφρασε τη λύπη της για την τροπή που πήραν τα πράγματα τελευταία στιγμή, με την ακύρωση να οφείλεται στον πρόσφατο θάνατο του πρώην Κινέζου πρωθυπουργού, Λι Κετσιάνγκ.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ MLS ΗΠΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ