ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ

Ίντερ Μαϊάμι: Η ομάδα του Μέσι ανακοίνωσε περιοδεία στην Κίνα με τον Αργεντινό να είναι άγνωστο αν θα ταξιδέψει μαζί της

Ίντερ Μαϊάμι: Η ομάδα του Μέσι ανακοίνωσε περιοδεία στην Κίνα με τον Αργεντινό να είναι άγνωστο αν θα ταξιδέψει μαζί της
Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει γκολ της Ίντερ Μαϊάμι στο πρωτάθλημα του MLS 2023 AP IMAGES/EDUARDO MUNOZ ALVAREZ

Την πρώτη διεθνή περιοδεία της ανακοίνωσε η Ίντερ Μαϊάμι, με την ομάδα του Μέσι να ταξιδεύει για να δώσει δύο φιλικά στην Κίνα και τον Αργεντινό να μην είναι ακόμα γνωστό αν θα δώσει το παρών.

Τη διεξαγωγή δύο φιλικών αναμετρήσεων στην Κίνα ανακοίνωσε η Ίντερ Μαϊάμι, με τον αμερικανικό σύλλογο να θέλει να εκμεταλλευτεί με αυτόν τον τρόπο τον αποκλεισμό του από τα Playoffs του MLS. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ θα αναμετρηθεί με την Qingdao Hainiu στις 5 Νοεμβρίου και την Chengdu Rongcheng στις 8 Νοεμβρίου.

Αυτή θα είναι η πρώτη διεθνής περιοδεία της Ίντερ Μαϊάμι, με τον αθλητικό διευθυντή και επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας, Κρις Χέντερσον, να δηλώνει: "Αυτή θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να συνεχίσουμε να χτίζουμε την καμπάνια και τη φήμη μας για το 2023, στην οποία κατακτήσαμε το πρώτο μας τρόπαιο".

"Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε να επεκτείνουμε την παγκόσμια εμβέλεια του συλλόγου μας, φέρνοντας την ομάδα μας να παίξει μπροστά σε απίστευτους οπαδούς σε όλο τον κόσμο", τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ίντερ Μαϊάμι, Χαβιέρ Ασένσι.

Αυτό, ωστόσο, που δεν έχει διευκρινιστεί για την ώρα, είναι αν το κινέζικο κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει από κοντά το μεγάλο αστέρι της ομάδας, Λιονέλ Μέσι.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ MLS ΚΙΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ