ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Τέλος ο Κόντε, στα 7.5 εκατομμύρια ευρώ η αποζημίωση

Ο Αντόνιο Κόντε ως προπονητής της Ίντερ
Ο Αντόνιο Κόντε ως προπονητής της Ίντερ AP

Ο Αντόνιο Κόντε αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Ίντερ, λαμβάνοντας αποζημίωση 7.5 εκατομμυρίων ευρώ για να τερματιστεί το συμβόλαιό του, με τον Σιμόνε Ιντζάγκι να είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον 51χρονο τεχνικό.

Ο Αντόνιο Κόντε αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Ίντερ, καθώς ο σύλλογος αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, βγάζοντας "στο σφυρί" πολλούς πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές, κάτι που δεν άρεσε στον Ιταλό τεχνικό.

Ο 51χρονος τεχνικός έλαβε ως αποζημίωση 7.5 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να λυθεί κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του, το οποίο είχε ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Μεγάλο φαβορί για αντικαταστάτης του Κόντε στον πάγκο των πρωταθλητών Ιταλίας είναι ο Σιμόνε Ιντζάγκι, σύμφωνα με το "tuttomercatoweb" ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από τον πάγκο της Λάτσιο. Το "Gazzetta dello Sport" νωρίτερα ανέφερε ότι ο πρώτος υποψήφιος ήταν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, όμως η περίπτωσή του φαίνεται να μπαίνει στο ψυγείο.

Με τον Αντόνιο Κόντε η Ίντερ επέστρεψε στην κορυφή μετά από έντεκα χρόνια, σπάζοντας το σερί διαδοχικών κατακτήσεων της Γιουβέντους, το οποίο ξεκίνησε με τον ίδιο στο τιμόνι της "γηραιάς κυρίας".

Photo Credits: Associated Press

TAGS ΙΝΤΕΡ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ