ΙΝΤΕΡ

Gazzetta dello Sport: "Διαζύγιο Κόντε - Ίντερ μέσα σε 48 ώρες"

O Αντόνιο Κόντε δίνει οδηγίες στους παίκτες της Ίντερ σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Ρόμα στο "Μεάτσα" (12 Μαΐου 2021)
O Αντόνιο Κόντε δίνει οδηγίες στους παίκτες της Ίντερ σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Ρόμα στο "Μεάτσα" (12 Μαΐου 2021) @ 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Λίγες μόλις ημέρες μετά την φιέστα της κατάκτησης του πρωταθλήματος, Ίντερ και Αντόνιο Κόντε είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν το χωρισμό τους σύμφωνα με αποκάλυψη της "Gazzetta dello Sport".

Η φετινή σεζόν ήταν ονειρεμένη για τους φίλους της Ίντερ καθώς είδαν την ομάδα τους να είναι σαρωτική στον δεύτερο γύρο και να φτάνει με επιβλητικό τρόπο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, 19ου στην ιστορία της και πρώτου μετά από το 2010.

Ωστόσο, και ενώ οι μνήμες είναι νωπές ακόμα από τη μεγαλοπρεπή φιέστα το απόγευμα της Κυριακής στο "Τζουζέπε Μεάτσα", με κόσμο εντός και εκτός γηπέδου να αποθεώνει τον Αντόνιο Κόντε και τους παίκτες του, ένα μεγάλο σοκ έρχεται για τους νερατζούρι οπαδούς.

Αυτό αφορά τον αρχιτέκτονα της ομάδας και αναμορφωτή της τα δύο τελευταία χρόνια, Αντόνιο Κόντε, με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η διοίκηση των Μιλανέζων να είναι δισεπίλυτα και τις δύο πλευρές να οδηγούνται έτσι σε λύση της συνεργασίας τους.

"Διαζύγιο Κόντε - Ίντερ. Υπάρχει απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών και η λύση της συνεργασίας τους έρχεται κοινή συναινέσει", αναφέρει στο σημερινό (26/5) αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδό της η "Gazzetta dello Sport", που τονίζει πως το τέλος της εποχής Κόντε στην Ίντερ δεν αποκλείεται να έρθει εντός 48 ωρών.

Gazzetta dello Sport: "Διαζύγιο Κόντε - Ίντερ μέσα σε 48 ώρες"
ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ GAZZETTA DELLO SPORT

Βασική αιτία το γεγονός πως οι διοικούντες τον σύλλογο θέλουν αυτό το καλοκαίρι να έχουν 100 εκατομμύρια ευρώ κέρδη στη σούμα μεταγραφών - αποχωρήσεων και να προχωρήσουν σε μείωση μισθών των παικτών κατά 20% για να ενισχύσουν τα ταλαιπωρημένα ταμεία, ενώ υπάρχει η σκέψη ακόμα και για πώληση ενός πρωτοκλασάτου ποδοσφαιριστή.

Η επιλογή της διοίκησης να ρίξει απότομα το μπάτζετ δεν βρίσκει σύμφωνο σε καμία περίπτωση τον Αντόνιο Κόντε, ούτε η πρόθεση πώλησης βασικών παικτών, και έτσι όλα δείχνουν πως θα γίνει ένα ακόμα ραντεβού μεταξύ του τεχνικού από το Λέτσε και του προέδρου Ζανγκ. Όχι για να δώσουν τα χέρια για νέο συμβόλαιο αλλα για μία τελευταία χειραψία πριν την επισημοποίηση του διαζυγίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 Luca Bruno/Associated Press

TAGS ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ