ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ο Κόντε συναντήθηκε με τους διευθυντές της ομάδας

IΟ Κόντε φωνάζει στους παίκτες του στο Ίντερ - Ρόμα για τη Serie A.
Ο Κόντε φωνάζει στους παίκτες του στο Ίντερ - Ρόμα © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Ο Αντόνιο Κόντε συναντήθηκε με τους διευθυντές της Ίντερ το Σάββατο (22/5), ωστόσο το μέλλον του στον πάγκο των νερατζούρι παραμένει στον αέρα, ειδικά αν η ιταλική ομάδα αποφασίσει πώληση κορυφαίων ποδοσφαιριστών.

Το μέλλον του Αντόνιο Κόντε παραμένει στον αέρα. Ο προπονητής της Ίντερ συναντήθηκε με τους διευθυντές των νερατζούρι το Σάββατο (23/5), όμως η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει τη Δευτέρα (24/5) σε συζήτηση που θα έχει με τον Στίβεν Ζανγκ, όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport.

Ο Κόντε οδήγησε την Ίντερ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως σκέφτεται την αποχώρησή του. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία, δεν θα συνεχίσει και τον επόμενο χρόνο αν η ομάδα δεν προχωρήσει σε μεταγραφές ή πουλήσει κορυφαίους παίκτες της.

Η Gazzetta dello Sport υποστηρίζει πως ο Κόντε γνωρίζει πως οι νερατζούρι δεν θα προχωρήσουν σε μεγάλες αγορές, αλλά δεν θα δεχθεί να χάσει κορυφαίους ποδοσφαιριστές του.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες, ο Στέφαν ντε Φρέι, ο Αλεσάντρο Μπαστόνι και ο Μίλαν Σκρίνιαρ έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον κάποιων μεγάλων ομάδων, αλλά ο Κόντε δεν θέλει να σκεφτεί το ενδεχόμενο πως θα τους χάσει. Πάντως, στην Ιταλία "ψάχνουν" ήδη τον αντικαταστάτη του, με τον Τζενάρο Γκατούσο να φέρεται να είναι το φαβορί.

Photo credits: © 2021 Luca Bruno/Associated Press

TAGS ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ