ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Οι τέσσερις υποψήφιοι για τη θέση του Κόντε

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι σε συνέντευξη Τύπου πριν από ματς της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Γιουβέντους στο Wanda Metropolitano για τη φάση των "16" του Champions League (19 Φεβρουαρίου 2019)
Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι σε συνέντευξη Τύπου πριν από ματς της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Γιουβέντους στο Wanda Metropolitano για τη φάση των "16" του Champions League (19 Φεβρουαρίου 2019) @ 2019 ANDREA COMAS/ASSOCIATED PRESS

Με τον Αντόνιο Κόντε να βρίσκεται ένα βήμα από το να ανοίξει την πόρτα της εξόδου, η "Gazzetta dello Sport" παρουσίασε τους τέσσερις υποψήφιους αντικαταστάτες του στον πάγκο της Ίντερ.

Αντόνιο Κόντε και Ίντερ πορεύτηκαν μαζί για δύο ολόκληρα χρόνια και σε αυτό το διάστημα ο τεχνικός από το Λέτσε οδήγησε τους νερατζούρι στην κατάκτηση του πολυπόθητου σκουντέτο το 2021 και σε έναν τελικό Europa League το 2020, ωστόσο πολύ δύσκολα θα συνεχίσουν μαζί για τρίτη διαδοχική σεζόν.

Αιτία τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νυν διοικητικό σχήμα των νερατζούρι, με τον Κόντε να μην παίρνει εγγυήσεις πως θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για να διατηρηθεί η ομάδα τουλάχιστον στο ίδιο αγωνιστικό επίπεδο και να ετοιμάζεται να κουνήσει μαντήλι εντός 48 ωρών σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport".

Το ίδιο μέσο δεν έμεινε όμως μόνο στην αποκάλυψη για το επικείμενο -αναπόφευκτο βάσει εξελίξεων- διαζύγιο μεταξύ του προπονητή και της ομάδας αλλά θέλησε να ρίξει φως και στην επόμενη ημέρα, παραθέτοντας τα τέσερα ονόματα τεχνικών που βρίσκονται στη λίστα των Μιλανέζων για να τον διαδεχτούν στα αποδυτήρια.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι που απέχει από τους πάγκους την τελευταία διετία μετά το συναινετικό διαζύγιό του με την Γιουβέντους το καλοκαίρι του 2019, είναι η πρώτη επιλογή, με τον επιτυχημένο τεχνικό να έχει έτσι την ευκαιρία μετά από τις Μίλαν και Γιουβέντους να βρεθεί επικεφαλής και της άλλης μεγάλης παραδοσιακής δύναμης του calcio: της Ίντερ.

Ως εναλλακτική λύση προκρίνεται εκείνη του Μαουρίτσιο Σάρι ενώ στο κάδρο των υποψηφίων είναι και τα ονόματα των Σίνισα Μιχάιλοβιτς και Σιμόνε Ιντζάγκι που συγκεντρώνουν πάντως λιγότερες πιθανότητες.

Την ίδια ώρα, η "Corriere della Sera" αναφέρει πως σε περίτπωση που οριστικοποιηθεί η αποχώρηση του Κόντε από την Ίντερ, τότε θα κινηθεί για την απόκτησή του η Τότεναμ που αναζητεί το διάδοχο του Μουρίνο μετά από την περίοδο που είχε τα ηνία της ως υπηρεσιακός τεχνικός ο Ράιαν Μέισον.

Photo Credits: @ 2019 Andrea Comas/Associated Press

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ