ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Η υπέροχη ανάρτησή της μετά τον σοβαρό τραυματισμό του ροσονέρο Σίμον Κιάερ

Ο Σίμον Κιάερ με τη φανέλα της Μίλαν στον αγώνα του Champions League κόντρα στην Λίβερπουλ | 15 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Σίμον Κιάερ με τη φανέλα της Μίλαν στον αγώνα του Champions League κόντρα στην Λίβερπουλ | 15 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Η Ίντερ δεν έμεινε ασυγκίνητη στον πόνο του Σίμον Κιάερ που τραυματίστηκε σοβαρά και θα χάσει όλη τη σεζόν, με τους νερατζούρι να στέλνουν ένα αξιοθαύμαστο μήνυμα συμπαράστασης μέσω Twitter στον κεντρικό αμυντικό των ροσονέρι.

Ο Σίμον Κιάερ ήταν από τους μεγάλους και θετικούς πρωταγωνιστές του 2021 στον κόσμο του ποδοσφαίρου παίζοντας καταλυτικό ρόλο στο να σωθεί η ζωή του Κρίστιαν Έρικσεν στην πρεμιέρα του Euro 2020, όταν ο δεύτερος είχε καταρρεύσει στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του Δανία - Φινλανδία.

Ωστόσο, ο έμπειρος στόπερ στάθηκε εξαιρετικά άτυχος λίγο πριν φύγει η χρονιά, αφού υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό του γόνατο στο ματς πρωταθλήματος της Τζένοα με την Μίλαν και θα αναγκαστεί να μείνει για έξι μήνες εκτός δράσης.

Η είδηση αυτή ταρακούνησε άπαντες στο ιταλικό ποδόσφαιρο και η πιο τρανή απόδειξη ήρθε μέσω της Ίντερ, με την μεγάλη αντίπαλο της Μίλαν να βάζει στην άκρη της όποιες διαφορές της με την συμπολίτισσα και να δίνει τις πιο θερμές ευχές της στον Δανό μέσω ενός θαυμάσιου μηνύματος στο Twitter.

"Ένας πρωταθλητής δεν αναγνωρίζεται μόνο από το πως παίζει ποδόσφαιρο. Γύρνα γρήγορα Σίμον, σε περιμένουμε στο γήπεδο στο Σαν Σίρο για να σου δώσουμε το χειροκρότημα που αξίζεις", ήταν το σχόλιο των νερατζούρι για τον Κιάερ.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ