ΙΤΑΛΙΑ

Ίντερ - Έμπολι 3-2 παρ.: Ο Σένσι έσωσε τους "νερατζούρι" πριν φύγει

Ο Στεφάνο Σένσι της Ίντερ πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Έμπολι για τo Coppa Italia 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022
Ο Στεφάνο Σένσι της Ίντερ πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Έμπολι για τo Coppa Italia 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022 © 2022 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Ο Στεφάνο Σένσι σημείωσε το "χρυσό" γκολ της Ίντερ στην παράταση λίγο πριν φύγει δανεικός στη Σαμπντόρια. Ήρωας και ο Αντρέα Ρανόκια με απίθανο γυριστό στις καθυστερήσεις για το 2-2.

Η Ίντερ υποτίμησε την Έμπολι και παραλίγο να το πληρώσει στη φάση των 16 του Coppa Italia. Παρ' όλα αυτά, ένα απίθανο γυριστό του Αντρέα Ρανόκια στις καθυστερήσεις του κανονικού αγώνα έστειλε το παιχνίδι στην παράταση κι εκεί ο υπό παραχώρηση Στεφάνο Σένσι της έδωσε τη νίκη με 3-2.

Οι "νερατζούρι" παρατάχθηκαν με εννέα αλλαγές σε σχέση με την ισοπαλία κόντρα στην Αταλάντα, ωστόσο ο "ήρωας" του Supercoppa, Αλέξις Σάντσες, φρόντισε να βάλει ξανά υποψηφιότητα για βασικός, με το γκολ που σημείωσε στο 13', έχοντας προλάβει να αντικαταστήσει τον τραυματία Χοακίν Κορέα.

Οι υπόλοιπες ευκαιρίες των γηπεδούχων βρήκαν απέναντί τους τον Ιάκοπο Φουρλάν, που βρέθηκε σε πολύ καλή βραδιά. Στο 2ο ημίχρονο όμως οι πρωταθλητές έριξαν το ρυθμό τους και το πλήρωσαν. Στο 61' ο Νεντίμ Μπαϊράμι ισοφάρισε με όμορφο σουτ εντός περιοχής, λίγο αργότερα ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι για χέρι, αλλά το πήρε πίσω όταν είδε τη φάση στο video και στο 76' ο Πάτρικ Κουτρόνε με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στο σώμα του Ιονούτς Ράντου για την ανατροπή.

Η Ίντερ πίεσε για να σώσει την κατάσταση, ο Σιμόνε Ιντζάγκι είχε ρίξει ήδη στο παιχνίδι βασικούς (Χακάν Τσαλχάνογλου, Ίβαν Πέρισιτς, Νικολό Μπαρέλα) και στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο κακός ανασταλτικά Ρανόκια ισοφάρισε με ένα μαγικό εναέριο δεξί βολέ.

Στην παράταση, η Έμπολι δεν είχε τύχη. Το γκολ της πρόκρισης σημείωσε ένας παίκτης που λέει "αντίο" στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", τουλάχιστον για φέτος, ο Σένσι, ανήμερα της συμφωνίας δανεισμού στη Σαμπντόρια μέχρι το τέλος της σεζόν. Στον επόμενο γύρο, η Ίντερ περιμένει το νικητή του Λέτσε - Ρόμα, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη.

Coppa Italia: Τα αποτελέσματα της φάσης των 16

Τα ζευγάρια των προημιτελικών

  1. Γιουβέντους - Σασουόλο
  2. Φιορεντίνα - Αταλάντα
  3. Μίλαν - Λάτσιο
  4. Λέτσε ή Ρόμα - Ίντερ

Τα ζευγάρια των ημιτελικών

  • Νικητής 1 - Νικητής 2
  • Νικητής 3 - Νικητής 4
TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ