ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ινιέστα: Καταστροφικό ξεκίνημα για τη Βίσελ Κόμπε, τέσσερις βαθμοί σε 10 ματς

Ο Αντρές Ινιέστα
Ο Αντρές Ινιέστα AP

Η Βίσελ Κόμπε του Αντρέ Ινιέστα βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του ιαπωνικού πρωταθλήματος, έχοντας συγκεντρώσει μόλις τέσσερις βαθμούς σε 10 αγωνιστικές.

Μόλις 12 ετών ήταν ο Αντρέ Ινιέστα όταν κατέφτασε στη Μασία. Φόρεσε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα για 22 χρόνια, κατέγραψε 674 συμμετοχές, σημείωσε 57 γκολ και 138 ασίστ, έχοντας πανηγυρίσει με τον σύλλογο τα πάντα.

Το 2018 ο Ισπανός μέσος πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιαπωνία και τη Βίσελ Κόμπε, στην οποία αγωνίζεται τα τελευταία 3,5 χρόνια.

Η γιαπωνέζικη ομάδα την περασμένη σεζόν τερμάτισε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο φέτος έχει κάνει ένα άσχημο ξεκίνημα. Μετά από 10 αγωνιστικές η Βίσελ Κόμπε βρίσκεται τελευταία, έχοντας συγκεντρώσει μόλις τέσσερις βαθμούς (τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες).

Ο Ιάπωνας προπονητής, Ατσουχίρο Μιούρα, απολύθηκε τον περασμένο μήνα και αντικαταστάθηκε από τον βετεράνο Ισπανό παίκτη, Μιγκέλ Άνχελ Λοτίνα.

"Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να ψάχνουμε νίκες και να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε", δήλωσε πρόσφατα ο Ινιέστα. Υπενθυμίζεται ότι ο 38χρονος τον Μάιο του 2021 υπέγραψε διετή επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο αναμένεται να αποτελέσει και το τελευταίο της καριέρας του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ