ΠΑΟΚ

Ίνγκασον: "Θα τα δώσουμε όλα με τον Άρη, πάμε για να νικήσουμε"

Ο Ίνγκι Ίνγκασον στο ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός
Ο Ίνγκι Ίνγκασον στο ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός INTIME

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Ίνγκι Ίνγκασον, υποστήριξε πως η ομάδα είναι προετοιμασμένοι για το ντέρμπι με τον Άρη (04/09, 21:30, NOVA SPORTS Prime και Live SPORT24), τονίζοντας πως θα παλέψει για τους τρεις βαθμούς.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο Κλ. Βικελίδης τον Άρη (04/09, 21:30, NOVA SPORTS Prime και Live SPORT24) στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον μίλησε στο κανάλια της NOVA ενόψει της αναμέτρησης με τους κίτρινους, όπου τόνισε πως ο Δικέφαλος θα τα δώσει όλα για να κάνει το "3 στα 3" και να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

"Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, το περιμένουμε, όπως κάθε φορά σε αυτό το γήπεδο είναι δύσκολο το ματς. Πάντα τα δίνουν όλα όταν παίζουν κόντρα σε μας, έτσι θα κάνουμε κι εμείς όμως. Θα πάμε να τα δώσουμε όλα, θα πάμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, θα πάμε να παλέψουμε. Είμαστε προετοιμασμένοι, οπότε θέλουμε να πάμε εκεί και να κερδίσουμε".

Για το αν έχει πει κάτι στα αποδυτήρια στους νέους παίκτες του ΠΑΟΚ: "Είναι ένα παιχνίδι, το οποίο κρίνει ουσιαστικά τρεις βαθμούς και προφανώς το ντέρμπι της πόλης, αλλά οι συμπαίκτες μας θα καταλάβουν τι τους περιμένει όταν δουν την ατμόσφαιρα, όταν θα μπουν στο γήπεδο. Παρόλα αυτά, έχουμε προετοιμαστεί, έχουμε μιλήσει όλοι μεταξύ μας, είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να κερδίσουμε κι αυτό θα πάμε να κάνουμε".

Για τις αλλαγές στον ΠΑΟΚ και το πώς κρίνει την ομάδα: "Είναι σύνηθες στο ποδόσφαιρο οι ομάδες να περνούν σε μία μεταβατική περίοδο, σε μία τέτοια περίοδο βρισκόμαστε κι εμείς. Ήρθαν πολλά παιδιά όντως και είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα. Έχουμε καταφέρει να κρατήσουμε τα δύο πρώτα παιχνίδια της σεζόν που είναι πολύ σημαντικά. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και να αυξήσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Μία νίκη κόντρα στον Άρη θα μας βοηθήσει σε αυτόν τον τομέα".

Για τον Κουλιεράκη: "Είναι ένας παίκτης που ήρθε στην προετοιμασία μαζί μας, ήταν πολύ καλός και πήρε τις ευκαιρίες του. Έχει παίξει ήδη δύο παιχνίδια και τα έχει πάει εξαιρετικά . Είναι ένας παίκτης που έχει τρομερά χαρακτηριστικά, ένας παίκτης που έχει τρομερά περιθώρια εξέλιξης και όλο το μέλλον μπροστά του. Εγώ αυτό που του λέω είναι να παραμένει προσγειωμένος και ταπεινός, να δουλεύει σκληρά. Εξελίσσεται διαρκώς, όπως εξελίσσεται κι η ίδια μας η ομάδα αυτήν την περίοδο. Προσπαθούμε να μιλάμε στα νέα παιδιά, όπως στο παρελθόν γινόταν στη δική μας περίπτωση. Προσπαθούμε να είμαστε κοντά τους. Ο Κουλιεράκης ακούει τους πάντες γύρω του, ακούει εμάς, τους προπονητές. Είναι ένα παιδί που είναι πολύ πειθαρχημένο και ακούει γενικά τις συμβουλές που του δίνουμε".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ