ΙΤΑΛΙΑ

Ινφαντίνο: "Μεγάλος παίκτης και μεγάλος άνθρωπος ο Ρόσι"

O πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο, στο πλαίσιο παρουσίας του σε Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός
Ο πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο, στο πλαίσιο παρουσίας του σε Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός AP PHOTO/MARKUS SCHREIBER

Ο Τζάνι Ινφαντίνο ήταν μεταξύ των προσωπικοτήτων του αθλητισμού που θέλησε να μιλήσει για την απώλεια του Πάολο Ρόσι, με τον πρόεδρο της FIFA να υποστηρίζει πως ήταν τυχερός που κατάφερε να γνωρίσει από κοντά τον θρυλικό Ιταλό φορ.

Ο Πάολο Ρόσι έκανε πολύ πιο φτωχό το ιταλικό, το ευρωπαϊκό και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο φεύγοντας από τη ζωή στα 64 του χρόνια και οι άνθρωποι που σχετίζονται με την ασπρόμαυρη στρογγυλή Θεά αποχαιρετούν ο ένας μετά τον άλλο αυτή την εμβληματική φιγούρα του calcio.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Τζάνι Ινφαντίνο με την ιδιότητα του επικεφαλής του βασιλιά των σπορ σε διοικητικό επίπεδο, με τον 50χρονο πρόεδρο της FIFA να κάνει αναφορά με δηλώσεις του όχι μόνο για το ποδοσφαιρικό μεγαλείο του Ρόσι αλλά και για την ιδιαίτερη πάστα του ως άνθρωπος.

"Ο Πάολο Ρόσι ήταν ένας καθαρόαιμος επιθετικός που ήξερε να τους ενθουσιάζει όλους με το παιχνίδι του και κυρίως με τα γκολ του.

Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο ήταν τεράστια και τη μετέδιδε σε όλους εμάς, και όταν μιλούσε για αυτό είχε πάντα εκείνη την ηρεμία και εκείνο το αλάνθαστο χαμόγελό που αποτυπωνόταν στα χείλη του.

Πάνω από όλα όμως, ο Πάολο Ρόσι ήταν ένας μεγάλος άνθρωπος, ταπεινός και ευγενικός, που τον εκτιμούσα πολύ και που είχα την τιμή να τον συναντήσω αρκετές φορές προσωπικά.

Εκείνες οι συναντήσεις θα παραμείνουν στην καρδιά μου και θα τις κουβαλώ πάντα έχοντας μία όμορφη ανάμνηση του Πάολο", δήλωσε ο Ελβετο-Ιταλός παράγοντας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ