ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ

Ιμπραχίμοβιτς: Πέφτουν στα 2,5 εκατ. ευρώ οι απολαβές του αν ανανεώσει με τη Μίλαν

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς της Μίλαν σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Σαμπντόρια για τη Serie A 2020-2021 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα" | Σάββατο 3 Απριλίου 2021
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς της Μίλαν σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Σαμπντόρια για τη Serie A 2020-2021 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα" | Σάββατο 3 Απριλίου 2021 © 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν έχει πάρει ακόμα την οριστική απόφαση για το μέλλον του, ωστόσο εάν παραμείνει και ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μίλαν οι απολαβές του θα πέσουν στα 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως από τα 7 εκατ. που είναι τώρα.

Μπορεί η τέχνη της υποκριτικής να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, αλλά η μεγάλη του αγάπη συνεχίζει να είναι το ποδόσφαιρο και η στρογγυλή θεά. Ωστόσο, ο Σουηδός σταρ δεν έχει ακόμα αποφασίσει σχετικά με το μέλλον του.

Σε τέσσερις μήνες από τώρα το συμβόλαιό του με τη Μίλαν φτάνει στο τέλος του, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών. Ο Ιμπραχίμοβιτς διανύει πλέον το 40ο έτος της ηλικίας του, αλλά συνεχίζει να προσφέρει πλούσιο θέαμα στα γήπεδα, με τους ανθρώπους του μιλανέζικου συλλόγου να θέλουν να πορευτούν μαζί του και τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα η διοίκηση της Μίλαν ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στον 40χρονο επιθετικό, η οποία όμως θα περιλαμβάνει μειωμένες απολαβές.

Όπως αναφέρει το Tuttomercatoweb Στην περίπτωση που ο Ιμπραχίμοβιτς αποφασίσει να μείνει στο Σαν Σίρο, τότε από τα 7 εκατ. ευρώ που λαμβάνει με το τωρινό συμβόλαιό του, οι απολαβές του θα πέσουν στα 2.5 εκατ. ευρώ ετησίως.

TAGS ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ ΜΙΛΑΝ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ