ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Θέλει να ανανεώσει τον Ιμπραχίμοβιτς αλλά μειώνοντας τις ετήσιες αποδοχές του

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τη φανέλα της Μίλαν κόντρα στην Νάπολι | 19 Δεκεμβρίου 2021
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τη φανέλα της Μίλαν κόντρα στην Νάπολι | 19 Δεκεμβρίου 2021 @2021 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η Μίλαν θέλει να συνεχίσει για μία ακόμα σεζόν μαζί με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς παρά το γεγονός πως θα κλείσει τα 41 του χρόνια τον Οκτώβριο, με την Sportmediaset να υπογραμμίζει ωστόσο πως οι ροσονέρι θα του προτείνουν μείωση αποδοχών.

Σε τέσσερις μήνες από τώρα το συμβόλαιο του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με την Μίλαν φτάνει στο τέλος του, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών.

Παρά το γεγονός πως ο Σουηδός θα συμπληρώσει τον ερχόμενο Οκτώβριο το 41ο έτος της ηλικίας του, οι άνθρωποι του μιλανέζικου συλλόγου θέλουν να πορευτούν μαζί του και τη νεά σεζόν και σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα Sportmediaset, έχουν ήδη στο μυαλό τους και την πρόταση που θα του καταθέσουν.

Αυτή δεν θα έχει σχέση με τις τωρινές απολαβές του, που είναι 7 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, με το ρεπορτάζ του εν λόγω μέσου να αναφέρει πως οι ροσονέρι είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν 3 εκατομμύρια ευρώ ως σταθερό ποσό συν μπόνους που θα είναι συνδεδεμένο με τον αριθμό συμμετοχών του και τα γκολ που θα πετύχει.

Σε μία τέτοια περίπτωση, ο Ίμπρα θα ενδέχεται να κερδίσει μέχρι και 5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, με τη διοίκηση της Μίλαν από την πλευρά της να επιθυμεί να "προστατευτεί", με δεδομένο πως ο Ιμπραχίμοβιτς έχει βγάλει αρκετά προβλήματα τραυματισμών τα τελευταία χρόνια.

Από την πλευρά του πάντως ο παίκτης θα πάρει τις οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του μετά από τα play offs για την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου όπου θα συμμετάσχει η Σουηδία (πρώτος αντίπαλος η Τσεχία), με την επιθυμία του σε περίπτωση που η χώρα του βρεθεί στο Κατάρ να είναι να παίξει ποδόσφαιρο για έναν χρόνο ακόμα σε υψηλό επίπεδο.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ