ΜΙΛΑΝ

Ιμπραχίμοβιτς: Πανό κατά του Σουηδού από ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων

Η απογοήτευση του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην αναμέτρηση της Μίλαν με τη Λίβερπουλ στο Champions League
Η απογοήτευση του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην αναμέτρηση της Μίλαν με τη Λίβερπουλ στο Champions League © 2021 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Παραμονή του κρίσιμου αγώνα της Μίλαν στην έδρα της Βερόνα, ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων άδραξαν την ευκαιρία και κρέμασαν πανό έξω από το Μπεντεγκόντι βάζοντας στο στόχαστρό τους τον κυνηγό, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έχει σκοτώσει στο παρελθόν ακόμα και σπάνια ζώα, όντας λάτρης του κυνηγιο και του ψαρέματος, με τη συγκεκριμένη αποκάλυψη να έχει ως αποτέλεσμα να μετατραπεί σε persona non grata για πολύ κόσμο, που έχει αγάπη προς τα ζώα.

Η τελευταία μάλιστα ενέργεια που έβαλε στο στόχαστρο τον επιθετικό της Μίλαν έλαβε χώρα στην Βερόνα, με ομάδα ακτιβιστών για τα δικαιώματα των ζώων με την ονομασία ""Centopercentoanimalisti" να κρεμούν πανό έξω από το Μπεντεγκόντι όπου θα αγωνιστούν οι ροσονέρι την Κυριακή (8/5) απέναντι στην τοπική ομάδα, και το οποίο έγραφε τα εξής:

"Ιμπραχίμοβιτς κυνηγέ, το χορτάρι δεν ακυρώνει τον πόνο". Το πανό συνοδευόταν μάλιστα από αρκετά πόστερ που έγραφαν: "Βιαστής, δολοφόνος, κυνηγός".

"Ο Ζλάταν εξέδωσε άδειες για να σκοτώνει τα πιο σπάνια ζώα, συμπεριλαμβανομένου ενός λιονταριού, αγόρασε ένα νησί στη Βαλτική για να το μετατρέψει στο αποκλειστικό του καταφύγειο.

Εν ολίγοις, η δολοφονία είναι η μεγαλύτερη διασκέδασή του, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, που είναι και αυτή κυνηγός. Πολλοί λάτρεις του ποδοσφαίρου δεν το γνωρίζουν ή το έχουν ξεχάσει, οπότε φροντίσαμε να σας το θυμίζουμε

Δεν υπάρχει τίποτα να πούμε εναντίον της Μίλαν, αλλά τέτοια άτομα αξίζουν μόνο την αντιπάθεια από μέρους μας", ανέφεραν σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι εμπνευστές αυτής της πρωτοβουλίας εναντίον του Ιμπραχίμοβιτς.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ