ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ

Ιμπραχίμοβιτς: Ο δεύτερος μετά τον Ρονάλντο που σκόραρε κόντρα σε 80 ομάδες

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς της Μίλαν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρόμα για τη Serie A 2021-2022 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς της Μίλαν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρόμα για τη Serie A 2021-2022 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 © 2021 GREGORIO BORGIA/ASSOCIATED PRESS

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς άνοιξε το σκορ για τη Μίλαν απέναντι στη Βενέτσια και πλέον έχει βρει δίχτυα απέναντι σε 80 διαφορετικές ομάδες στα κορυφαία πέντε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ σκοράρει κάθε κάθε χρόνο από το 1999.

Η Μίλαν πανηγύρισε ένα άνετο διπλό απέναντι στη Βενέτσια, επικρατώντας με 3-0, με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να είναι εκείνος που έδωσε το προβάδισμα στους "ροσονέρι" μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Λεάο έκανε την επέλαση από τα αριστερά μέσα στην περιοχή και μοίρασε στον Σουηδό σταρ, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα από κοντά να κάνει το 1-0. Κάπως έτσι, ο 40χρονος φορ πέτυχε το πρώτο του τέρμα για το 2022, συνεχίζοντας να σκοράρει για 23η χρόνια.

Ο Ιμπραχίμοβιτς από το 1999 και έπειτα σκοράρει κάθε χρόνο, ενώ μάλιστα έχει καταφέρει να βρει δίχτυα απέναντι σε 80 διαφορετικές ομάδες στα κορυφαία πέντε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Μάλιστα, ο Σουηδός σταρ έγινε μόλις ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που το πετυχαίνει, καθώς ο εκείνος που έφτασε πρώτος τις 80 ομάδες ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο στις 30 Δεκεμβρίου απέναντι στην Μπέρνλι.

TAGS ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE SERIE A LA LIGA LIGUE 1 BUNDESLIGA ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ