SERIE A

Βενέτσια - Μίλαν 0-3: Οι ροσονέρι πέρασαν άνετα από τη Βενετία με Τέο Ερναντέζ

Ο Τέο Ερνάντεζ με τη φανέλα της Μίλαν
Ο Τέο Ερνάντεζ με τη φανέλα της Μίλαν © 2021 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Η Μίλαν είχε εύκολο έργο κόντρα στη Βενέτσια, καθώς επικράτησε με 3-0 στην έδρα της, ούσα καλύτερη στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι ο Τέο Ερναντέζ, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ, ενώ ένα πέτυχε και ο Ιμπραχίμοβιτς.

Η Μίλαν δεν δυσκολεύτηκε καθόλου στην έδρα της Βενέτσια, καθώς επικράτησε με 3-0 και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Serie A, έχοντας δύο βαθμούς αλλά και δύο παιχνίδια παραπάνω από τη δεύτερη Ίντερ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, μπορούσαν να βρουν και άλλα γκολ, ενώ με ελάχιστες εξαιρέσεις δεν άφησαν στη Βενέτσια τα περιθώρια να πετύχει κάποιο γκολ για να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι μπήκε σε θέση ισχύος πολύ νωρίς στο παιχνίδι. Ο Λεάο έκανε την επέλαση από τα αριστερά μέσα στην περιοχή και μοίρασε στον Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα από κοντά να κάνει το 1-0 για τους ροσονέρι.

Η Μίλαν έψαξε και δεύτερο γκολ πριν την ανάπαυλα, ωστόσο οι προσπάθειες των Λεάο και Φλορέντσι στο 7' και το 28' δεν είχαν τύχη, με αποτέλεσμα να παραμείνει το 1-0, μέχρι το τέλος.

Όπως μπήκε στο πρώτο ημίχρονο η Μίλαν έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο, καθώς ο Τέο Ερναντέζ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0, έπειτα από νέα δημιουργία του Λεάο. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Γάλλος ακραίος αμυντικός από την άσπρη βούλα στο 58', έπειτα από χέρι που έκανε ο Σβόμποντα, σε προσπάθεια του Ιμπραχίμοβιτς μέσα από την περιοχή, με τον παίκτη της Βενέτσια να αντικρύζει την κόκκινη κάρτα.

Βενέτσια: Ρομέρο, Μαζότσι, Σβόμποντα, Κετσαρόνι, Χαπς, Κοισάνς (60' Κιγίν), Αμπαντού, Μπούσιο (79' Φιορντιλίνο), Αραμού (60' Γιόνσεν), Χένρι (60' Κρνιγκόι), Οκερέκε (88' Μπιάρκασον).

Μίλαν: Μενιάν, Φλορέντσι (88' Στάνγκα), Καλουλού, Γκαμπία, Ερναντέζ, Τονάλι, Μπακαγιόκο, Σαλεμάκερς (46' Μεσίας), Ντίαζ (73' Μαλντίν), Λεάο (62' Ρέμπιτς), Ιμπραχίμοβιτς (73' Ζιρού).

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Serie A

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS SERIE A ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ