ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ

Ιμπραχίμοβιτς: "Η εξέλιξη του Χάλαντ θα εξαρτηθεί από τον εγωισμό του Γκουαρδιόλα"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην αναμέτρηση της Μίλαν με την Έμπολι
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην αναμέτρηση της Μίλαν με την Έμπολι © 2022 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πέταξε το "καρφί" του για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, τονίζοντας πως δεν τον άφησε να εξελιχθεί όταν οι δύο τους συνεργάστηκαν στην Μπαρστσελόνα, ενώ εξέφρασε και την αμφιβολία του για τον Έρλινγκ Χάλαντ.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς τη σεζόν 2009/10 είχε συνεργαστεί με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στην Μπαρτσελόνα. Μετά από σχεδόν 12 χρόνια ο Σουηδός σταρ μιλώντας στο Canal+ πέταξε την μπηχτή του για τον Ισπανό τεχνικό.

Αφού αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Έρλινγκ Χάλαντ στη Μάντσεστερ Σίτι, τον οποίο και εκθείασε, τόνισε πως η εξέλιξη του Νορβηγού θα εξαρτηθεί από τον εγωισμό του Γκουαρδιόλα.

Μάλιστα, "κατηγόρησε" τον 51χρονο ότι δεν τον άφησε να γίνει καλύτερος, κάτι που συνέβη και με άλλους παίκτες.

"Μου αρέσει πολύ ο Χάλαντ. Νομίζω ότι είναι πολύ έξυπνος παίκτης. Δεν κάνει πράγματα που δεν είναι ικανός να κάνει. Δεν κατεβαίνει για να πάρει την μπάλα, αλλά περιμένει μπροστά από το τέρμα και τους σκοτώνει όλους. Μου θυμίζει παίκτες όπως ο Φιλίπο Ινζάγκι, Νταβίντ Τρεζεγκέ, Κριστιάν Βιερί. Είναι η νέα έκδοση αυτών των παικτών.

Το αν ο Χάλαντ εξελιχθεί εξαρτάται από τον εγωισμό του Γκουαρδιόλα, από το τον αφήσει να γίνει μεγαλύτερος από εκείνον ή όχι. Δεν με άφησε εξελιχθώ, όχι μόνο εμένα, αλλά και πολλούς άλλους", είπε χαρακτηριστικά ο Σουηδός.

TAGS ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ