ΜΙΛΑΝ

Ιμπραχίμοβιτς: "Φοβάμαι να σταματήσω, ελπίζω να μείνω στη Μίλαν για πάντα"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς της Μίλαν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρόμα για τη Serie A 2021-2022 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς της Μίλαν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρόμα για τη Serie A 2021-2022 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 © 2021 GREGORIO BORGIA/ASSOCIATED PRESS

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δήλωσε σε ιταλική τηλεοπτική εκπομπή ότι θέλει να μείνει στη Μίλαν για πάντα και ότι φοβάται να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ήταν καλεσμένος σε ένα ιταλικό talk show ονόματι "Che Tempo Che Fa", όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μέλλον του στη Μίλαν, αλλά και στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο Σουηδός φορ δήλωσε μεταξύ άλλων ότι θέλει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο όσο περισσότερο μπορεί, καθώς "φοβάται" την απόσυρση από τη δράση, ενώ ιδανικά θα ήθελε να μείνει στους ροσονέρι για πάντα, κάνοντας μάλιστα χιούμορ για πίεση προς τους ιθύνοντες των Μιλανέζων για να προχωρήσουν την ανανέωση του συμβολαίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς: "Θέλω να παίζω όσο περισσότερο γίνεται, και όσο έχω αυτή την αδρεναλίνη, θα συνεχίσω. Ας ασκήσουμε πίεση στη Μίλαν για να μου προσφέρει νέο συμβόλαιο.

Ελπίζω να μείνω στη Μίλαν για μια ζωή. Έχω ακόμα στόχους που μπορώ να επιτύχω και θέλω να κερδίσω ένα ακόμη πρωτάθλημα.

Δεν ξέρω τι θα γίνει μετά το ποδόσφαιρο, οπότε φοβάμαι λίγο να σταματήσω. Θα δούμε, αλλά θέλω να συνεχίσω να παίζω για να μην μετανιώσω".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ