ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ

Ιμπραχίμοβιτς: Εκθείασε την σύζυγό του, που πλένει και μαγειρεύει στο σπίτι

ibrahimovic
ibrahimovic © 2022 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς μίλησε για τον χρόνο που αφιερώνει πλέον στην οικογένειά του μετά τον τερματισμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας και εκθείασε την σύζυγό του.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς από τότε που τερμάτισε την ποδοσφαιρική του καριέρα αφιερώνει πολύ χρόνο στην οικογένειά του.

Ο Σουηδός επιθετικός σε συνέντευξή του εκθείασε την σύζυγό του και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για αυτήν.

"Η γυναίκα μου πάντα μου λέει: θυμήσου ποιος σε φρόντιζε πριν φροντίσεις εσύ την οικογένεια. Παράτησε την καριέρα της για μένα. Με συνόδευε σε ό,τι έκανα, μου έδωσε τα πάντα και άφησε τα πάντα για μένα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, σε μια σχέση πρέπει να υπάρχει ισορροπία. "Αυτή αναλαμβάνει περισσότερη ευθύνη για κάποια πράγματα, και για άλλα αναλαμβάνω εγώ μεγαλύτερη ευθύνη.

Οι άνθρωποι μπορεί να σκέφτονται ότι είμαστε μια οικογένεια που ζει μια πολυτελή ζωή, αλλά η σύζυγός μου πλένει και μαγειρεύει. Η μόνη βοήθεια που έχουμε είναι μια καθαρίστρια".

Αναφορικά με την ανατροφή των παιδιών του είπε: "Πάω τα παιδιά στο σχολείο, τα παίρνω από την προπόνηση, όπως σε μια κανονική οικογένεια.

Έτσι επιλέγουμε. Σε όλο το σχολείο μόνο τα παιδιά μου έκαναν ποδήλατο. Οι άλλες οικογένειες είχαν μπέιμπι σίτερ που συνόδευαν και έπαιρναν τα παιδιά ή οδηγό. Δεν είμαστε αυτοί".

TAGS ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ