ΡΟΔΟΣ

Ημέρα γιορτής στην Ρόδο

Ημέρα γιορτής στην Ρόδο
μαρτινης

Η Επιτροπή Εφέσων της ΕΠΟ απέρριψε την πρόταση του Απόλλων Καλαμαριάς για παραμονή στην Β' Εθνική και πλέον οριστικά η Ρόδος παίρνει την θέση της στην κατηγορία

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ρόδος, Τώνης Μαρτίνης, δήλωσε τα ακόλουθα για αυτή την ιστορική στιγμή της ομάδας όπως την χαρακτηρίζει: " Μετά την οριστικοποίηση της απόφασης για την άνοδο της ομάδας μας στη Β Εθνική θα ήθελα δημοσίως να ευχαριστήσω όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια που καταβλήθηκε και προπαντός, όσους πίστεψαν πως αυτή η ομάδα, μετά το αποτυχημένο μπαράζ δεν θα μπορούσε να αφεθεί στην τύχη της.

Χαίρομαι διπλά σήμερα γιατί όχι μόνο έχουμε τη Ρόδο στην Β' Εθνική μετά από 25 χρόνια, αλλά γιατί διοίκηση, φίλαθλοι, ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία, έχουμε γίνει πραγματικά ΜΙΑ γροθιά, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, δείχνοντας αυτό με όλους τους τρόπους και με όλη τη δύναμη που διαθέτουμε.

Η πορεία μπορεί να είναι επιτυχημένη, στην πορεία αυτή δεν περισσεύει κανείς: Παλιοί και νέοι παράγοντες, οι παλαίμαχοι, οι φίλοι της Ρόδου, είναι ευπρόσδεκτοι για να χτίσουμε μαζί τη ΝΕΑ ΡΟΔΟ. Η ομάδα της καρδιάς μας πέρασε πολλά, είχε αντοχές χάρις σ' αυτούς που την κράτησαν ζωντανή και σήμερα πρέπει ΟΛΟΙ να χαίρονται για την μεγάλη άνοδο!"




TAGS ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ