Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Ηλυσιακός: "Ανακαλέστε την απόφαση"

Ηλυσιακός: "Ανακαλέστε την απόφαση"
New Image

Με νέα αίτηση που κατάθεσε ο ερασιτέχνης Ηλυσιακός ζητάει από την Υπουργό Οικονομίας κ. Λούκα Κατσέλη να ανακαλέσει την παράνομη απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης

Η ανακοίνωση αναφέρει: " Στις 22 Οκτωβρίου 2009 καταθέσαμε στο Υπουργείο Οικονομίας και στην Υπουργό κα Λούκα Κατσέλη "αίτηση θεραπείας" της παράνομης απόφασης του πρώην Υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Γεωργίου Βλάχου με την οποία ενέκρινε την απορρόφηση της ΠΑΕ που ίδρυσε ο Σύλλογός μας από την ανύπαρκτη, εφόσον βρίσκεται σε λύση κα εκκαθάριση, ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ. Με την απόφαση αυτή ο κ. Βλάχος ολοκλήρωσε την σκανδαλώδη συγχώνευση σε συνδυασμό με την παράνομη απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού της 9 Αυγούστου 2009.

Για την απόφαση αυτή έχουμε καταθέσει μήνυση, για παράβαση καθήκοντος μετά δόλου, κατά του Υφυπουργού Ανάπτυξης κου Γεωργίου Βλάχου. Στα πλαίσια της ανάδειξης του θέματος αυτού και της γνωστοποίησής του με όσα μέσα διαθέτουμε, αρκετοί από τους σημερινούς Βουλευτές όλων των κομμάτων της Βουλής, σημερινοί Υφυπουργοί και Υπουργοί αναγνώρισαν το δίκιο του συλλόγου μας και την βασιμότητα των επιχειρημάτων και τεκμηρίων μας και υποσχέθηκαν την συμπαράστασή τους στην αποκατάσταση της υφιστάμενης προκλητικής παρανομίας.

Τους καλούμε λοιπόν να κάνουν πράξη την υπόσχεσή τους όπως και την κα Υπουργό να κάνει πράξη την κατηγορηματική διαβεβαίωση του Πρωθυπουργού κου Γιώργου Παπανδρέου ότι ο πολίτης, οι θεσμοί και οι νόμοι θα έχουν προτεραιότητα στην άσκηση της κυβερνητικής πολιτικής και να ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ την παράνομη απόφαση Κ2-9918/18-9-2009 που υπέγραψε ο Υφυπουργός Γεώργιος Βλάχος παρά την αντίθετη γνώμη των υπηρεσιακών παραγόντων, αποκαθιστώντας την νομιμότητα και το κύρος της Δημόσιας Διοίκησης.

Για το Δ.Σ. Του Ηλυσιακού Α.Ο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΠΑΛΑΜΠΕΚΟΣ

Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ"

Πάμισος

Ο Αντώνης Μαυρέας είναι ο νέος προπονητής του Παμίσου μετά την απομάκρυνση του Σπύρου Τσικίνη από τον πάγκο της ομάδας. Ο έμπειρος τεχνικός επέστρεψε στον πάγκο του Πάμισου και σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday" τόνισε ότι ο Πάμισος είναι ομάδα που πρέπει να πρωταγωνιστεί: " H παραίτηση μου από τον Ολυμπιακό Καλαμάτας έγινε για προσωπικούς λόγους και για θέματα λειτουργίας που αφορούσαν τον σύλλογο.

Ο Πάμισος φέτος έχει πολύ μεγάλους στόχους. Έχω περάει ξανά από τον σύλλογο και θεωρώ ότι είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Είναι ομάδα που πρέπει να πρωταγωνιστεί και με μία ιστορία σε αυτά τα πρωταθλήματα πάρα πολύ μεγάλη. Έχει έναν φοβερό κόσμο που αποτελεί μεγάλη δύναμη για την ομάδα. Ο πρόεδρος είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει τον σύλλογο και ο κ. Φιλιππάκος, με τον οποίο διατηρώ φιλικές σχέσεις και γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, ήταν ένας από τους λόγους που αποφάσισα να έρθω στον Πάμισο

".

Ολυμπιακός Λουτρακίου

Ο Γρηγόρης Μαρκαντωνάτος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Ολυμπιακού Λουτρακίου λόγω ελλειπής οργάνωσης όπως αναφέρει ο έμπειρος τεχνικός.

Προοδευτική

Ο Στέλιος Βογιατζής είναι ο αντικαταστάτης του Άγγελου Πυρένη στον πάγκο της Προοδευτικής. Πριν αναλάβει τους "βυσινί" ήταν προπονητής στον Αστέρα Μαγούλας.
























TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ