CHAMPIONS LEAGUE

Ικανοποιημένοι Ουγιέ και Σπαλέτι

Ικανοποιημένοι Ουγιέ και Σπαλέτι
Ουγιέ

Ικανοποιημένος από την ισοπαλία που απέσπασε η ομάδα του στο "Ολύμπικο" από την Ρόμα, εμφανίστηκε ο Ζεράρ Ουγιέ

Ο προπονητής της Λιόν θεώρησε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ως βάση για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League από τη στιγμή που η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο "Ζερλάν". " Θα ήθελα να νικήσουμε αλλά νομίζω ότι το 0-0 ήταν το καλύτερο που μπορούσαμε να κάνουμε.

Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι παίκτες μου. Ήταν ένα τυπικό παιχνίδι Champions League. Mε πολύ ένταση και δυνατές μονομαχίες", δήλωσε ο Ουγιέ και συμπλήρωσε :

"Οι δύο ομάδες είχαν τις ίδιες ευκαιρίες αλλά η ισοπαλία που πήραμε στην Ρώμη απέναντι σε μία ομάδα που είναι συνηθισμένη να κερδίζει είναι ένα καλό αποτέλεσμα και είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να τα πάμε καλά στον επαναληπτικό" .

Σπαλέτι

Από την πλευρά του ο προπονητής της Ρόμα, Λουτσιάνο Σπαλέτι παρά την ισοπαλία δεν έχασε την αισιοδοξία του λέγοντας ότι η ομάδα του συνήθως σκοράρει εκτός έδρας, ενόψει της ρεβάνς ."Στα εκτός έδρας παιχνίδια μας τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε καταφέρει να σκοράρουμε τουλάχιστον μία φορά.

Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι αλλά στην συνέχεια βρήκαμε την αυτοπεποίθηση μας και παίξαμε καλύτερα. Στον επαναληπτικό νομίζω και οι δύο ομάδες θα ρισκάρουν περισσότερο".

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον διαιτητή λέγοντας :"Ο διαιτητής τα πήγε καλά. Είχε ισορροπία στις αποφάσεις του και είχε και τον έλεγχο του παιχνιδιού".











TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ