ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ιαπωνία - Καναδάς 1-2: Πήρε τη νίκη πριν από το Μουντιάλ στο 90+5'

Ο Βιτόρια πανηγυρίζει γκολ του στο Καναδάς - Ιαπωνία
Ο Βιτόρια πανηγυρίζει γκολ του στο Καναδάς - Ιαπωνία 2022 AP PHOTO/CHRISTOPHER PIKE

Ο Καναδάς επικράτησε 2-1 της Ιαπωνίας στην πρόβα τζενεράλε πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Ο Καβαλίνι έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με πέναλτι στο 90+5'.

Η Ιαπωνία και ο Καναδάς αναμετρήθηκαν στο Στάδιο Αλ-Μακτούμ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Ήταν η πρόβα τζενεράλε πριν από την έναρξη του Μουντιάλ, με τους Ιάπωνες να αντιμετωπίζουν τη Γερμανία (23/11, 15:00) και τους Καναδούς το Βέλγιο (23/11, 21:00). Ο Καναδάς πήρε τη νίκη με 2-1.

Οι Ιάπωνες άνοιξαν το σκορ στο 9ο λεπτό. Ο Σιμπασάκι έβγαλε την μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των Καναδών, με τον Σόμα να κάνει την προβολή και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Καναδάς έφτασε στην ισοφάριση στο 21ο λεπτό. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, ο Χάτσινσον έκανε την πρώτη επαφή με την μπάλα, με τον Βιτόρια από κοντά να την σπρώχνει στα δίχτυα.

Η ομάδα του Τζον Χέρντμαν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο 90+5' χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι α λα Πανένκα του Καβαλίνι στο 90+5'.

ΙΑΠΩΝΙΑ: Γκόντα, Σακάι (46' Γιαμάνε), Ιτακούρα (67' Ναγκατόμο), Τανιγκούτσι, Ίτο, Τανάκα (67' Καμάντα), Σιμπασάκι, Σόμα, Μιναμίνο, Κούμπο (46' Ντοάν), Ασάνο (46' Ουέντα)

ΚΑΝΑΔΑΣ: Μπόργιαν, Τζόνστον (71' Βάτερμαν), Βιτόρια, Μίλερ, Αντεκούγκμπε (60' Λαριέα), Μπουχιάναν (60' Οσόριο), Χάτσινσον (60' Κάγιε), Πιέτ, Χοιλέτ, Ντέιβιντ, Λάριν (71' Καβαλίνι)

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΝΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ