ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η Ζανκτ Πάουλι βάζει στοπ σε αγώνα της Λειψίας στο γήπεδό της για το Κύπελλο Γερμανίας

Οι παίκτες της Ζανκτ Πάουλι πανηγυρίζουν πρόκριση επί της Ντόρτμουντ στο Κύπελλο Γερμανίας.
Οι παίκτες της Ζανκτ Πάουλι πανηγυρίζουν πρόκριση επί της Ντόρτμουντ 2022 AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Η Ζανκτ Πάουλι δεν επιτρέπει στην Τευτόνια Ότενσεν να αγωνιστεί στο γήπεδό της για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας, καθώς δεν θέλει τη Λειψία στο Μίλερντορ.

Η ερασιτεχνική ομάδα της περιοχής του Αμβούργου, Τευτόνια Ότενσεν, ζει το όνειρό της. Θα συμμετάσχει στον πρώτο γύρο του DFB Pokal για πρώτη φορά στην ιστορία της και θα αντιμετωπίσει την κάτοχο του τροπαίου, Λειψία.

Ωστόσο, η Ότενσεν θα πρέπει να βρει γήπεδο για τον αγώνα που θα γίνει στις 31 Αυγούστου του 2022, καθώς το δικό της διαθέτει συνθετικό χλοοτάπητα. Οι Τεύτονες ήθελαν να αγωνιστούν στην έδρα της Ζανκτ Πάουλι, το Μίλερντορ.

Η Πάουλι, όμως, δεν αποδέχθηκε το αίτημα, καθώς έχει πρόβλημα με τη Λειψία: "Όπως γνωρίζετε, η Ζανκτ Πάουλι έχει κριτική στάση προς το μοντέλο της Λειψίας και μένει πιστή στον κανονισμό του 50+1 που εκείνη δεν ακολουθεί. Το μοντέλο της απορρίπτεται και από τους οπαδούς μας.

Η Ζανκτ Πάουλι δεν θέλει να δώσει στη Λειψία γήπεδο για περισσότερα από τα πιθανά μεταξύ μας παιχνίδια. Ειδικά το Μίλερντορ, το οποίο είναι σύμβολο αλληλεγγύης και ενός πιο δίκαιου ποδοσφαίρου" ήταν η εξήγηση στην Hamburger Abendblatt.

Έτσι, η Ότενσεν αναζητεί το νέο της γήπεδο και το Volkspark Stadion του Αμβούργου είναι μία πιθανή επιλογή.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΕΙΨΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ