ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Η ξεχωριστή Ολλανδία του Λουίς Φαν Χαάλ στον πρώτο όμιλο του Παγκοσμίου

Ο Λουίς Φαν Χάαλ
Ο Λουίς Φαν Χάαλ @ 2015 PETER DEJONG / AP IMAGES

Χιλιάδες επιλογές από το Πάμε Στοίχημα με τις καλύτερες αποδόσεις που έγιναν ποτέ στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Λίγες ποδοσφαιρικές σχολές ανά τον κόσμο έχουν υπάρξει τόσο συνεπείς όσο η Ολλανδική. Και ακόμα λιγότεροι προπονητές έχουν υπάρξει τόσο διαχρονικοί όσο ο Λουίς Φαν Χαάλ που ηγείται της Ολλανδίας σε ακόμη μια μεγάλη διοργάνωση.

Ο 71χρονος προπονητής, έχει ήδη κάνει σημαντικές δηλώσεις που έχουν συζητηθεί πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τόσο για το Κατάρ όσο και για τη δική του ομάδα. Τελευταίο περιστατικό, το ότι ο ίδιος θα αποφάσιζε για τους αριθμούς στις φανέλες των παικτών με βάση ηλικιακά κριτήρια. Την προηγούμενη φορά που είχε προκύψει ζήτημα αναφορικά με τους αριθμούς στις φανέλες των παικτών των «Οράνιε», ο Γιόχαν Κρόιφ είχε βρεθεί να φοράει την φανέλα με το νούμερο 14 πλάθοντας μια από τις πιο ξεχωριστές εικόνες στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Στο σήμερα, η Ολλανδία βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την διοργανώτρια χώρα του Κατάρ, τον Ισημερινό και βεβαίως την Σενεγάλη η οποία φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια από την ιστορική επικράτηση της επί της πρωταθλήτριας κόσμου Γαλλίας στο Μουντιάλ της Νότιας Κορέας.

Ενισχυμένη απόδοση της Ολλανδίας για το απόλυτο στον όμιλο

Το φετινό ρόστερ της Ολλανδίας μπορεί να χαρακτηριστεί αρκετά ισορροπημένο. Συνδυάζει μεγάλο ατομικό ταλέντο σε κάθε γραμμή, ηγετικές φιγούρες, δίψα για διάκριση και ξεχωριστές ποδοσφαιρικές ιστορίες.

Στην άμυνα δεσπόζει ο αρχηγός Βίρχιλ Φαν Ντάικ της Λίβερπουλ πλαισιωμένος από τον Ματάις Ντε Λιχτ της Μπάγερν Μονάχου, στη μεσαία γραμμή ο εξαιρετικός Φρένκι Ντε Γιονγκ της Μπαρτσελόνα και στην επίθεση ο συνεπέστατος σκόρερ με τα χρώματα των Οράνιε Μέμφις Ντεπάι των 42 γκολ σε 81 συμμετοχές.

Οι Ολλανδοί ξεκινούν με αντίπαλο τη Σενεγάλη, συνεχίζουν με Εκουαδόρ και τελειώνουν τις υποχρεώσεις τους στον όμιλο με αντίπαλο το Κατάρ. Στο Πάμε Στοίχημα, το να κάνει η Ολλανδία το απόλυτο των νικών συγκεντρώνοντας 9 βαθμούς προσφέρεται με ενισχυμένη απόδοση στο 3.5.

Οι πρώτοι σκόρερ της Ολλανδίας

Πέραν του Μέμφις Ντεπάι που είναι πρώτος εν ενεργεία σκόρερ της Ολλανδίας, στο ρόστερ υπάρχει ο Στίβεν Μπέρχβαϊν του Άγιαξ (πρώην της Τότεναμ), ο Ντόνιελ Μάλεν της Ντόρτμουντ με 82 γκολ καριέρας σε συλλογικό και Εθνικό επίπεδο αλλά και ο Στίβεν Μπέργχουις του Άγιαξ, ένα χαφ που πατάει πολύ περιοχή και απειλεί διαρκώς.

Το να αναδειχθεί ο Μέμφις Ντεπάι πρώτος σκόρερ της Ολλανδίας προσφέρεται από το Πάμε Στοίχημα σε απόδοση 2.00, ενώ η κατάκτηση του τροπαίου από την Ολλανδία σε απόδοση 13.00 με τις καλύτερες αποδόσεις που έγιναν ποτέ από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ