ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ξεχωριστή αφιέρωση του Τέρι στον αδικοχαμένο Τζανλούκα Βιάλι

Η ξεχωριστή αφιέρωση του Τέρι στον αδικοχαμένο Τζανλούκα Βιάλι

Ο Τζον Τέρι τιμήθηκε για την καριέρα του στα γήπεδα στα Globe Soccer Awards και συγκίνησε με την αφιέρωση που θέλησε να κάνει στη μνήμη του Τζανλούκα Βιάλι.

Ο Τζον Τέρι έχει να καμαρώνει για μία σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα στα γήπεδα, όπου συνέδεσε κυρίως το όνομά του με την Τσέλσι (αγωνίστηκε σε εκείνη από το 1998 ως το 2017), με έναν άνθρωπο που έπαιξε ρόλο στην εκτόξευσή του να είναι ο Τζανλούκα Βιάλι.

Και αυτό γιατί ήταν ο πρώτος που πίστεψε σε εκείνον όταν ήταν προπονητής στην Τσέλσι, με τον Τέρι να τιμάται για την παρουσία του στα γήπεδα στο πλαίσιο των Globe Soccer Awards και να μην ξεχνάει τον αδικοχαμένο Ιταλό.

""Για μένα είναι μεγάλη τιμή να βρίσκομαι εδώ και να κερδίζω αυτό το βραβείο. Τα ατομικά βραβεία είναι φανταστικά, είναι όμως αδύνατο να τα κατακτήσεις χωρίς τους συμπαίκτες σου και χωρίς τον προπονητή.

Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο στον προπονητή που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω ντεμπούτο στην Τσέλσι (σ.σ. στις 28 Οκτωβρίου 1998, σε αγώνα κόντρα στην Άστον Βίλα για το League Cup).

Αυτός είναι ο Τζανλούκα Βιάλι που έφυγε από τη ζωή έναν χρόνο πριν. Ο Λούκα είναι ένας προπονητής που πίστεψε σε μένα, μου έδωσε την πρώτη ευκαιρία στην Τσέλσι και αυτό το βραβείο είναι για σένα, Λούκα", τόνισε εμφανώς συγκινημένος ο Άγγλος προπονητής.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ