ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Σάρωσαν στα Globe Soccer Awards οι Γκουαρδιόλα, Χάλαντ, Ρόδρι και Έντερσον

Οι Πεπ Γκουαρδιόλα και Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Super Cup με την Μάντσεστερ Σίτι | 16 Αυγούστου 2023
Οι Πεπ Γκουαρδιόλα και Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Super Cup με την Μάντσεστερ Σίτι | 16 Αυγούστου 2023 @2023 THANASSIS STAVRAKIS/AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια στα Globe Soccer Awards αφού όχι μόνο αναδείχτηκε κορυφαία ομάδα ανδρών για το 2023 αλλά είδε και τους Γκουαρδιόλα, Χάλαντ, Ρόδρι και Έντερσον να πανηγυρίζουν πρωτιές.

Το 2023 ήταν ονειρεμένη χρονιά για την Μάντσεστερ Σίτι αφού κατέκτησε πέντε συνολικά τρόπαια, με τους πολίτες να αρχίζουν τη συλλογή τίτλων με το τρεμπλ (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Champions League) και να συνεχίζουν με το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Η υπεροχή της ήταν μάλιστα τέτοια ώστε να πανηγυρίσει την Παρασκευή (19/01) μία καθόλα τιμητική διάκριση, αφού πήρε τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας της χρονιάς στα Globe Soccer Awards, σε μία βραδιά που πήρε τέσσερις ανθρώπους να έχουν έναν επιπλέον λόγο για να χαμογελούν.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα για τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή στον κόσμο για το 2023, ο Χάλαντ για αυτόν του καλύτερου φορ, ο Ρόδρι για τον τίτλο του καλύτερου μέσου και ο Έντερσον για τον τίτλο του κορυφαίου τερματοφύλακα.

"Η Μάντσεστερ Σίτι είναι φανταστικός σύλλογος, απολαμβάνω πραγματικά που βρίσκομαι εδώ. Εύχομαι να επιστρέψω πολύ γρήγορα από τον τραυματισμό, βαριέμαι να μην παίζω", δήλωσε ο Χάλαντ, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να ερωτάται για το αν είναι καλύτερη η Σίτι του 2023 ή η θρυλική Μπαρτσελόνα του 2009 και να απαντάει με νόημα: "Είναι σαν τη μαμά και τον μπαμπά".

Οι πρωτιές της Σίτι στα Globe Soccer Awards:

Καλύτερη ομάδα του 2023 - Μάντσεστερ Σίτι

Καλύτερος προπονητής του 2023 - Πεπ Γκουαρδιόλα

Καλύτερος επιθετικός του 2023 - Έρλινγκ Χάλαντ

Καλύτερος μέσος του 2023 - Ρόδρι

Καλύτερος τερματοφύλακας του 2023 - Έντερσον

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΠΕΠ ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ