ΑΓΓΛΙΑ

Η βρετανική "Dream Team" του Τσάβι

Η βρετανική "Dream Team" του Τσάβι

Μιλώντας σε βρετανικό περιοδικό, ο μέσος της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, επέλεξε την καλύτερη Champions League ενδεκάδα, από το Νησί.

Ο Ισπανός μέσος των "μπλαουγκράνα", Τσάβι, μίλησε στο βρετανικό περιοδικό Shortlist επιλέγοντας τους 11 δικούς του καλύτερους ποδοσφαιριστές από το Νησί, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον Φρέιζερ Φόρστερ και τον Πολ Σκόουλς.

Ο μέσος της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, επέλεξε ένα σύστημα 3-5-2, με ποδοσφαιριστές από την Αγγλία που έχουν παίξει στο Champions League, και αναφορές στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον.

Τερματοφύλακας: Φρέιζερ Φόρστερ

Αμυντικοί: Σολ Κάμπελ, Ρίο Φέρντιναντ, Τζον Τέρι

Μέσοι: Πολ Σκόουλς, Ράιαν Γκιγκς, Στίβεν Τζέραρντ, Φρανκ Λάμπαρντ, Πολ Γκασκόιν

Επιθετικοί: Τίο Γουόλκοτ, Γουέιν Ρούνεϊ

Για την επιλογή του τερματοφύλακα τόνισε: "Η Μπαρτσελόνα συνάντησε τη Σέλτικ τέσσερις φορές και κάθε φορά ο Φόρστερ έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις."

Ο Ισπανός μέσος έκανε ιδιαίτερη μνεία στον Πολ Σκόουλς για τον οποίον είπε: "Τεχνικά, είναι ο καλύτερος Άγγλος ποδοσφαιριστής, με τον οποίον μεγάλωσα μετά τον Ματ λε Τισιέ. Είναι απίστευτα, χαρισματικός. Κάθε φορά που έπαιζα αντίπαλος, ή τον έβλεπα στην τηλεόραση τα έκανε όλα να φαίνονται εύκολα. Δεν έχω ξαναδεί άλλον ποδοσφαιριστή να τα κάνει όλα τόσο καλά, με τόση λίγη προσπάθεια."

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ