BRAND EXPERIENCE

Η βραδιά του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ ρολάρει με Mini Rollitos

Η βραδιά του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ ρολάρει με Mini Rollitos

Ψάχνεις τρόπο να ξεφύγεις από την πεπατημένη των διατροφικών συνηθειών σε μεγάλους αγώνες ποδοσφαίρου; Στην εκπομπή Show Must Go On του SPORT24 δίνεται η λύση με ονόματα και διευθύνσεις, απλά τα πράγματα: Mini Rollitos.

Η 10η Ιουνίου είναι σημειωμένη στο ημερολόγιο και τις ειδοποιήσεις των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων. Πρόκειται για την ημέρα που το προϊόν κορυφώνεται με τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ έχουν σφραγίσει το εισιτήριο για την Κωνσταντινούπολη και θα αναμετρηθούν με φόντο την κατάκτηση της κούπας με τα στρογγυλά αυτιά. Τέτοιες βραδιές, όμως, απαιτούν και το κατάλληλο συνοδευτικό. Το σνακ που θα συντροφεύσει την παρέα σε ολόκληρη τη διάρκεια της μονομαχίας των δύο φιναλίστ.

Στην Show Must Go On, ο Παντελής Διαμαντόπουλος και ο Χρήστος Χατζηιωάννου μίλησαν για μπάλα, αλλά και το απόλυτο σνακ. Το καλύτερο... ταίρι για ποδόσφαιρο, ταινίες και σειρές. Mini Rollitos.

Η συσκευασία με τις 50-55 γευστικές μπουκίτσες χρειάζεται μόλις 20 με 22 λεπτά για να σερβιριστεί στο τραπέζι. Η alfa σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις τα νέα ρολάκια από χρυσό σε γεύσεις μυζήθρα, Φέτα ΠΟΠ, γραβιέρα και πίτσα σε χωριάτικο φύλλο. Η κορυφαία value for money φάση.

Με τα Mini Rollitos εκτός από την ανάλαφρη και συνεχόμενη απόλαυση, ζεις και την ιεροτελεστία του μαγειρέματος. Μέσα από μία απλή διαδικασία: Άνοιγμα συσκευασίας, φούρνος, πιατέλα, ετοιμάσου για την αποθέωση -ανάλογη με αυτή που λαμβάνει ο Χάλαντ- από τους φίλους σου για τις μαγειρικές σου ικανότητες, τα Mini Rollitos είναι η καλύτερη εγγύησή φιλοξενίας.

Τώρα, εσύ και η παρέα σου δεδομένα θα λατρέψετε την διατροφική επιλογή της βραδιάς και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα mini κανένα. Στο γήπεδο, όμως, τι θα γίνει; Τα είπαμε και πριν η Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα έχει τον πρώτο λόγο. Οι Ιταλοί, πάντα, είναι Ιταλοί και με τη σκληράδα, την προσήλωση στην τακτική έχουν πραγματοποιήσει ουκ ολίγες εκπλήξεις στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

TAGS BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ