ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η Βέρντερ επιστρέφει στην Bundesliga, στα μπαράζ με Χέρτα το Αμβούργο

Η Βέρντερ επιστρέφει στην Bundesliga, στα μπαράζ με Χέρτα το Αμβούργο
© 2021 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Η Βέρντερ επιστρέφει στην Bundesliga έπειτα από μία σεζόν απουσίας. Στα μπαράζ με Χέρτα το Αμβούργο για την τελευταία θέση στα "μεγάλα σαλόνια".

Μία χρονιά κράτησε η απουσία της Βέρντερ από την Bundesliga. Με τη νίκη 2-0 επί της Γιαν Ρέγκενσμπουργκ για την 34η αγωνιστική της 2. Bundesliga εξασφάλισε τη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και ακολουθεί τη Σάλκε στο δρόμο της επανόδου στα "μεγάλα σαλόνια".

Το Αμβούργο επικράτησε με 3-2 στην έδρα της Χάνσα και τερμάτισε στην 3η θέση με 60 βαθμούς. Τόσους έχει και η Ντάρμστατ του Αντώνη Μακατουνάκη (ακόμα περιμένει για την πρώτη παρουσία του σε αποστολή), ύστερα από το 3-0 επί της Πάντερμπορν, όμως μειονεκτεί στη διαφορά τερμάτων κι έτσι το Αμβούργο θα αγωνιστεί στα μπαράζ για την Bundesliga με αντίπαλο τη Χέρτα.

Στα παιχνίδια με ελληνικό ενδιαφέρον, η Ντινάμο Δρέσδης γνώριζε ήδη ότι θα αγωνιστεί στα μπαράζ παραμονής κόντρα στην Κάιζερσλαουτερν, με τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο να μπαίνει αλλαγή στο 70' στην εντός έδρας ήττα 0-1 από την Άουε.

Ο Δημήτρης Μούτας έμεινε εκτός αποστολής της Ζάντχαουζεν στη νίκη 3-1 επί της Χόλσταϊν Κιλ, για την οποία ο Γιάννης Γκέλιος έμεινε στον πάγκο. Τέλος, ο Λεονάρντο Κούτρης έπαιξε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Φορτούνα, στην εκτός έδρας ήττα 0-2 από τη Ζανκτ Πάουλι.

Η τελευταία αγωνιστική

Η τελική βαθμολογία

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ