LA LIGA

Η Βαλένθια "ψάχνει έναν Βαλβέρδε"

Η Βαλένθια "ψάχνει έναν Βαλβέρδε"

Το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε φιγουράρει στο πρωτοσέλιδο της "Superdeporte" μετά την ήττα της Βαλένθια από την Σουόνσι. Στην πόρτα της εξόδου ο Μίροσλαβ Τζούκιτς.

Μπορεί να έμεινε μόλις μισή σεζόν στη Βαλένθια ο Ερνέστο Βαλβέρδε, άφησε όμως το στίγμα του για τα καλά στον σύλλογο. Είναι χαρακτηριστικό πώς το όνομά του φιγουράρει στο πρωτοσέλιδο της "Superdeporte", εφημερίδας που γνωρίζει το ρεπορτάζ των "νυχτερίδων" όσο κανείς άλλος, μετά τη βαριά εντός έδρας ήττας της ομάδας από τη Σουόνσι (0-3).

Ο θρίαμβος των Ουαλών μέσα στο "Μεστάγια" έρχεται να προστεθεί σε μια αλυσίδα αρνητικών αποτελεσμάτων για την Βαλένθια.

Συγκεκριμένα αυτή ήταν η τέταρτη σερί ήττα της ομάδας του Μίροσλαβ Τζούκιτς, αρνητικό ρεκόρ που είχαν να δουν 14 χρόνια στο σύλλογο! Και μάλιστα, όλες οι ήττες ήρθαν με τρία γκολ παθητικό σε κάθε ματς (3-1 από Εσπανιόλ και Μπέτις, 3-2 από Μπαρτσελόνα και 3-0 από Σουόνσι).

Όλα τα παραπάνω έχουν φέρει σε δυσχερή θέση τον 47χρονο Σέρβο τεχνικό που φέρεται να είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου. Η "Superdeporte" αναφέρει ότι η διοίκηση της Βαλένθια ετοιμάζει βαρύ πρόστιμο για τους παίκτες, ψάχνοντας παράλληλα έναν Βαλδέρβε για τον πάγκο.

Θυμίζουμε ότι ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, πήγε στις "νυχτερίδες" που παρέπαιαν τον περασμένο Δεκέμβρη και τις έφερε μια ανάσα από την έξοδο στο Champions League. Ωστόσο αρνήθηκε την παραμονή του στη Βαλένθια και τη φετινή σεζόν καθώς ήθελε να επιστρέψει στην αγαπημένη του Μπιλμπάο.

Το σημερινό (20/9) πρωτοσέλιδο της "Superdeporte":

Η Βαλένθια "ψάχνει έναν Βαλβέρδε"
TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ