CONFERENCE LEAGUE

Η UEFA τιμώρησε με αποκλεισμό τον προπονητή της Μπόντο Γκλιμτ από τη ρεβάνς με τη Ρόμα

Ο Κέτιλ Κνούτσεν στον πάγκο της Μπόντο Γκλιμτ κόντρα στην ΤΣΚΑ
Ο Κέτιλ Κνούτσεν στον πάγκο της Μπόντο Γκλιμτ κόντρα στην ΤΣΚΑ © 2021 DESSISLAVA KOMAROVA / AP IMAGES

Η UEFA τιμώρησε με αποκλεισμό τον τεχνικό της Μπόντο Γκλιμτ, Κετίλ Κνούτσεν, καθώς και τον προπονητή τερματοφυλάκων της Ρόμα, Νούνο Σάντος, από τη ρεβάνς των δύο ομάδων στα προημιτελικά του Conference League.

Η Μπόντο Γκλιμτ με ανακοίνωσή της μετά τη νίκη κόντρα στη Ρόμα (2-1) κατήγγειλε επίθεση στον προπονητής της, Κετίλ Κνούτσεν, από ανθρώπους των τζαλορόσι και συγκεκριμένα τον προπονητή τερματοφυλάκων των Ιταλών.

Μάλιστα, οι Νορβηγοί προχώρησαν σε αναφορά του προπονητή τερματοφυλάκων της Ρόμα, Νούνο Σάντος, στην αστυνομία για την επίθεση στον 53χρονο προπονητή.

Η UEFA τιμώρησε για το περιστατικό τον τεχνικό της Μπόντο Γκλιμτ, αλλά και τον Σάντος, αποκλείοντας αμφότερους από τη ρεβάνς των δύο ομάδων στα προημιτελικά του Europa Conference League την Πέμπτη (14/4).

"Είμαστε έκπληκτοι και σοκαρισμένοι από την απόφαση της UEFA. Θα κάνουμε έφεση και θα συνεργαστούμε μαζί της όλο το βράδυ. Από κει και πέρα, δεν έχουμε προς το παρόν σχόλια και δεν θα απαντήσουμε σε ερωτήσεις των μέσων ενημέρωσης", ανέφερε στην ανακοίνωσή της η νορβηγική ομάδα.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ UEFA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ