ΤΣΕΛΣΙ

Η Τσέλσι θέλει τον Μπέντνερ

Η Τσέλσι θέλει τον Μπέντνερ
Νίκλας Μπέντνερ

Η Τσέλσι είναι έτοιμη να προσφέρει 12 εκατομμύρια λίρες ώστε να αποκτήσει τον ταλαντούχο Δανό της Άρσεναλ, Νίκλας Μπέντνερ

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ αποτελεί μετεγγραφικό στόχο της Τσέλσι, που βλέπει τον ταλαντούχο Μπέντνερ ως μία αξιόπιστη λύση για τη γραμμή κρούσης, ειδικά μετά και την αναμενόμενη απουσία του Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος θα λείψει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των "μπλε", λόγω της συμμετοχής του με την Ακτή Ελεφαντοστού στο Κόπα Άφρικα.
Ο αθλητικός διευθυντής της Τσέλσι, Φρανκ Άρνεσεν, λέγεται ότι ήδη κινεί τις διαδικασίες για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Δανού άσου.

Αν και η Άρσεναλ δεν έχει πάρει ακόμα θέση για την περίπτωση του Μπέντνερ, ο προπονητής των "κανιονέρηδων", Αρσεν Βενγκέρ, είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στην καριέρα κανενός νέου ποδοσφαιριστή.

Για τον διεθνή Δανό παίκτη έχουν εκφράσει επίσης ενδιαφέρον η Μίλαν κι η η Ρεάλ Μαδρίτης, με τον πατέρα αλλά και μάνατζερ του νεαρού ποδοσφαιριστή, Τόμας Μπέντνερ, να δηλώνει αινιγματικά για την περίπτωση της Τσέλσι: " Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα".




TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ