ΑΕΚ

Η θέση της ΑΕΚ: "Ο Λάζαρος έχει τελειώσει για εμάς"

26/02/2017 AEK Vs Larisa, for Superleague Greece season 2016-17, in OAKA Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
26/02/2017 AEK Vs Larisa, for Superleague Greece season 2016-17, in OAKA Stadium, in Athens - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 26/02/2017 AEK VS LARISA, FOR SUPERLEAGUE GREECE SEASON 2016-17, IN OAKA STADIUM, IN ATHENS - GREECE PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Η ΑΕΚ κάνει λόγο για έλλειψη σεβασμού από την πλευρά του Χριστοδουλόπουλου, τονίζει ότι έχει μιλήσει εδώ και έναν μήνα με άλλη ομάδα και ετοιμάζει νομικές κινήσεις.

Λίγα λεπτά μετά την αποκλειστική δήλωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο Sport24.gr υπήρξε αντίδραση από την πλευρά της ΑΕΚ. Στην Ένωση ξεκαθαρίζουν πως ο παίκτης έχει "τελειώσει" από την ομάδα, από την στιγμή που δεν έχει σεβαστεί την υπογραφή του και έχει μιλήσει με άλλη ομάδα εδώ και έναν μήνα.

Μάλιστα είναι κάτι που, όπως λένε στην ΑΕΚ, ήδη έχουν διαμηνύσει και στον Λάζαρο.

"Ο Λαζαρος έχει τελειώσει για εμάς γιατί έχει μιλήσει εδώ και ένα μήνα με άλλη ομάδα και γιατί δεν σέβεται την υπογραφή του στο συμβόλαιο που έχει με εμάς μέχρι το 2019" είναι η θέση της ΑΕΚ. Για την Ένωση το θέμα δεν είναι οικονομικό και διαφοράς που υπάρχει ανάμεσα στις δυο πλευρές.

"Από την στιγμή που μίλησε μ’ άλλη ομάδα, δεν υπάρχει για εμάς" είναι αυτό που λένε στην ΑΕΚ. Είναι δεδομένο πως η Ένωση ετοιμάζει τις νομικές της κινήσεις, προκειμένου να προασπίσει η ομάδα τα συμφέροντα της. Αυτό θα συμβεί διότι όπως τονίζουν από την ΑΕΚ, υπάρχει έγκυρο συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ