VIRAL

Η σύζυγος του Λεβαντόβσκι απάντησε με αινιγματικό tweet για το μέλλον του Πολωνού

Η σύζυγος του Λεβαντόβσκι απάντησε με αινιγματικό tweet για το μέλλον του Πολωνού

Ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι δεν είναι κάτι που τριβελίζει μόνο το μυαλό του Πολωνού φορ της Μπάγερν αλλά και της συζύγου του, η οποία εξέφρασε μέσω Instagram την απορία της για το αν θα πάει στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έχει διαμηνύσει την επιθυμία του να φύγει από την Μπάγερν μετά από οκτώ χρόνια στην "Αλιάντς Αρίνα" και η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα με την οποία τα έχει βρει σε όλα για να μετακομίσει στην Βαρκελώνη, όμως όσο οι Καταλανοί δεν βρίσκουν τη χρυσή τομή με την Μπάγερν τόσο ο παίκτης θα παραμένει καθηλωμένος στην βαυαρική πρωτεύουσα.

Μάλιστα, ο Πολωνός φορ πήρε κανονικά μέρος στην πρώτη φετινή προπόνηση της Μπάγερν, την ίδια ώρα που η οικογένειά του δεν τον ακολούθησε στην Γερμανία, αφού είχε δεχτεί πολλές απειλές το τελευταίο διάστημα ακόμα και κατά της ζωής των μελών της.

Η σύζυγος του Λεβαντόβσκι απάντησε με αινιγματικό tweet για το μέλλον του Πολωνού

Το ενδιαφέρον τους πάντως για το μέλλον του "Λέβα" είναι έντονο και αυτό μπορεί να το αντιληφθεί κάποιος από την ανάρτηση που έκανε η σύζυγος του παίκτη, Άννα Λεβαντόβσκα, μέσω Instastory για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο 34χρονος φορ.

"Η σπουδαία οικογένειά σας θα έρθει στην Μπάρτσα;", ήταν το ερώτημα που της έθεσε ένας ακόλουθός της στο Instagram, με την ίδια να παίρνει την ασίστ και να δίνει την ακόλουθη απάντηση-μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: "Θα ήθελα και εγώ να το μάθω".

TAGS VIRAL ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ LA LIGA BUNDESLIGA ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ