ΛΑΤΣΙΟ

Η σοκαριστική εξομόλογηση του Πάτρικ: "Είχα πρόβλημα άγχους και κατάθλιψης λόγω κορονοϊού"

Ο Πάτρικ πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Λάτσιο απέναντι στην Λοκομοτίβ | 30 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Πάτρικ πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Λάτσιο απέναντι στην Λοκομοτίβ | 30 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Ο Ισπανός αμυντικός της Λάτσιο, Πάτρικ, αιφνιδίασε άπαντες κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, όταν παραδέχτηκε δημόσια πως την εποχή που ξέσπασε ο κορονοϊός, πάλευε να ξεπεράσει το φάντασμα της κατάθλιψης.

Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο έχουν θεωρητικά μία άνετη ζωή με αρκετά προνόμια, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν είναι άνθρωποι με αδυναμίες και τρωτά σημεία.

Αυτό φρόντισε να το υπενθυμίσει σε όλους ο Πάτρικ, με τον Ισπανό αμυντικό της Λάτσιο να αποκαλύπτει κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου των λατσιάλι ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Μπολόνια για την Serie A, ότι μέσα στο 2020 υπέφερε από κατάθλιψη λόγω covid.

"Υπέφερα πολύ, γιατί ήμουν κλεισμένος μόνος στο σπίτι με τον κορονοϊό. Προσπάθησα να κάνω τα ίδια πράγματα γιατί ένιωθα ότι μεγάλωνα.

Μετά, από το πουθενά, είχα προβλήματα με την κατάθλιψη, το άγχος. Όλα ήταν σκοτάδι για μένα. Άρχισα να δουλεύω με έναν προπονητή ψυχικής κατάστασης και ξαναβρήκα τον εαυτό μου", τόνισε ο 30χρονος αμυντικός, για να προσθέσει:

"Η σεζόν που δεν υπήρχε κόσμος στα γήπεδα, ήταν η χειρότερη, είχε πολύ μεγάλο αντίκτυπο σε μας. Ακολούθησε ο τραυματισμός του Λουίζ Φελίπε και έπρεπε να παίζω σε όλα τα ματς, αν και δεν ήμουν καλά.

Αλλά δεν έμεινα ποτέ πίσω, επειδή οι άνθρωποι δοκιμάζονται από τέτοιες καταστάσεις. Εκείνη η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη, το πιο εύκολο πράγμα ήταν να τα παρατήσω αλλά δεν το έκανα.

Αν είμαι καλύτερα σήμερα, είναι χάρη σε εκείνη τη δύσκολη περίοδο".

TAGS ΛΑΤΣΙΟ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ