ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η Σέλτικ πουλάει τον Εντουάρ για 17.500.000 και ανοίγει χώρο για Γιακουμάκη

Ο Γιώργος Γιακουμάκης με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας σε φιλικό κόντρα στην Κύπρο στην Ριζούπολη (11 Νοεμβρίου 2020)
Ο Γιώργος Γιακουμάκης με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας σε φιλικό κόντρα στην Κύπρο στην Ριζούπολη (11 Νοεμβρίου 2020) EUROKINISSI SPORTS

Η Σέλτικ ετοιμάζεται να πουλήσει τον "φουνταριστό" Οντσόν Εντουάρ στην Κρίσταλ Πάλας, ώστε να τον αντικαταστήσει την Τρίτη με τον Γιώργο Γιακουμάκη.

Η Σέλτικ ήρθε σε συμφωνία με την Κρίσταλ Πάλας για την πώληση του Οντσόν Εντουάρ, του επιθετικού που θα γεμίσει τα ταμεία της και θα ανοίξει χώρο για την απόκτηση του Γιώργου Γιακουμάκη.

Οι Σκοτσέζοι τα βρήκαν στα 17.500.000 ευρώ με τους Άγγλους και ο 23χρονος Γάλλος "φουνταριστός" αναμένεται να περάσει το πρωί της Τρίτης από ιατρικές εξετάσεις.

Αυτή μοιάζει και η τελευταία κίνηση της Σέλτικ που πρέπει να προηγηθεί, ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Γιακουμάκη στην ομάδα. Ο Έλληνας επιθετικός τα έχει βρει με τους Σκοτσέζους και από τη στιγμή που η Βέρντερ... ηττήθηκε σε αυτήν τη μονομαχία, μοιάζει βέβαιο ότι θα γίνει κάτοικος Γλασκώβης.

Ο 26χρονος πρώτος σκόρερ της περσινής Eredivisie με 26 γκολ θα πωληθεί από τη Φένλο (που υποβιβάστηκε) για 2.900.000 και θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΚΩΤΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ