SERIE A

Η Σαλερνιτάνα κοντά στο deal με τον Καμπράλ, που βρίσκεται στο στόχαστρο και του Ολυμπιακού

Η Σαλερνιτάνα κοντά στο deal με τον Καμπράλ, που βρίσκεται στο στόχαστρο και του Ολυμπιακού
@2020 POOL VIA AP IMAGES

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση συμφωνίας για τον Ζοβάνε Καμπράλ είναι η Σαλερνιτάνα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ιταλού ρεπόρτερ Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, με τον παίκτη να είναι μεταξύ των στόχων του Ολυμπιακού για την ενίσχυσή του στα εξτρέμ.

Ο Ζοβάνε Καμπράλ εμφανίζεται να είναι ένα από τα 4-5 ονόματα που βρίσκονται μέσα στη λίστα του Ολυμπιακού στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για την ενίσχυσή του στις θέσεις των πλάγιων επιθετικών, ωστόσο η απόκτησή του μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι.

Και αυτό γιατί στο κόλπο μπήκε και μία ομάδα της Serie A και συγκεκριμένα η Σαλερνιτάνα, με τον έγκυρο Ιταλό ρεπόρτερ, Τζανλούκα Ντι Μάρζιο, να αποκαλύπτει πως είναι ένα βήμα από τη μετακόμισή του στην Ιταλία μετά από τη συμφωνία της γκρανάτα με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στην οποία ανήκει.

"Μετά από την απόλυση και την επιστροφή του Νταβίντε Νικόλα στον πάγκο της Σαλερνιτάνα η διοίκηση της ομάδας συνεχίζει την αναζήτηση ενός νέου στράικερ που θα μπορεί να πλαισιώσει τους Ντιά, Πιάτεκ και Μπονατσόλι.

Τις τελευταίες ώρες, η λίστα της για τη θέση του φορ έχει μόνο δύο ονόματα: τον Ζοβάνε Καμπράλ της Σπόρτινγκ και τον Ντουρσούν της Φενέρμπαχτσε.

Όμως η Σαλερνιτάνα φαίνεται να έχει επιλέξει, με τον Πορτογάλο φορ, πρώην της Λάτσιο, να έχει ξεπεράσει στο σπριντ τον Τούρκο επιθετικό.

Η Σαλερνιτάνα έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για να τον πάρει δανεικό με οψιόν αγοράς και τώρα τακτοποιεί τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Ίσως και μέχρι το βράδυ του Σαββάτου να έχει κλείσει το deal", αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, με την περίπτωση Καμπράλ να μοιάζει πλέον να απομακρύνεται από τον Ολυμπιακό.

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ