ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να κρατήσει τον Τόνι Κρόος για άλλον ένα χρόνο

Real Madrid's Toni Kroos walks on the pitch during Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Real Sociedad at the Santiago Bernabéu stadium in Madrid, Spain, Sunday, Sept. 17, 2023. (AP Photo/Jose Breton)
Ο Τόνι Κρος @ 2023 JOSE BRETON / AP IMAGES

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να κρατήσει για άλλον ένα χρόνο τον Τόνι Κρόος και έχει έτοιμη ήδη την πρόταση για το νέο συμβόλαιο, ενώ θεωρεί ως θετικό σημάδι την επιστροφή του στην εθνική Γερμανίας.

Ο Τόνι Κρόος αποφάσισε να επιστρέψει στην εθνική Γερμανίας και να αγωνιστεί κανονικά στο Euro 2024 με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Το συμβόλαιο του διεθνούς μέσου ολοκληρώνεται με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο οι μερένγκες θέλουν να τον κρατήσουν στις τάξεις τους για άλλη μια χρονιά και ήδη έχουν ετοιμάσει το συμβόλαιό του.

Ο Κρόος την περσινή σεζόν είχε ως σκέψη για το μέλλον του είτε να σταματήσει τη σεζόν είτε να παίξει για τη Ρεάλ για άλλον ένα χρόνο και να σταματήσει. Οι διοικούντες τη Ρεάλ βλέπουν με καλό μάτι την επιστροφή του στην Εθνική και ότι θα μεταπειστεί να συνεχίσει για άλλον ένα χρόνο.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ